search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:06
MENU CLOSE

Δέσμιοι σε προεκλογικές παρόλες

19.10.2012 17:22

Μια προεκλογική δέσμευση και των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης επανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος με ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών.

Μια προεκλογική δέσμευση και των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης επανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος με ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών. Ο πρώην υπουργός Υγείας «χτίζει» προφίλ αρχηγού κόμματος προωθώντας αιτήματα από συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες. Πρόκειται για τους ιδιώτες ομολογιούχους, των οποίων τα ομόλογα κουρεύτηκαν και υπέστησαν τραγική ζημιά, δεχόμενοι να εμπιστευτούν το ελληνικό Δημόσιο. Όπως επισημαίνει στην ερώτησή του ο Λοβέρδος, «το θέμα είχε συζητηθεί πολλές φορές στο Υπουργικό Συμβούλιο, υπήρχε σχεδόν βεβαιότητα για την εξαίρεση των ομολόγων που κατείχαν οι ανωτέρω, αλλά τελικώς η απόφαση που ελήφθη, φυσι­κά όχι από την ελληνική κυβέρνηση, ήταν αντίθετη. Όλα τα κόμματα στην προεκλογική περίοδο είχαμε δηλώσει πως θα προωθούσαμε μία δίκαιη ρύθμιση για τους ανθρώ­πους αυτούς. Π.χ., λύση θα ήταν η νομοθετική ρύθμιση της εξισορρόπησης των τερά­στιων απωλειών των ανωτέρω ιδιωτών, με την πρόβλεψη της αφαίρεσης φορολογικών τους υποχρεώσεων επί μια δεκαετία». Και ρωτάει τον υπουργό αν έχει την πολιτική βούληση να λύσει το θέμα και αν έχει επεξεργαστεί κάποια ρύθμιση…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10