search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:25
MENU CLOSE

Κατασχέσεις ακινήτων για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου

18.10.2012 16:56
Κατασχέσεις ακινήτων για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου - Media

Πρόκειται για ένα ακίνητο στην Αμάρυνθο και ένα στην Κόρινθο που ανήκουν στην Γκούντρουν Μολντενχάουερ, πρώην σύζυγο του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Δύο ακόμα ακίνητα κατάσχονται για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου. Πρόκειται για ένα ακίνητο στην Αμάρυνθο και ένα στην Κόρινθο που ανήκουν στην Γκούντρουν Μολντενχάουερ, πρώην σύζυγο του Ακη Τσοχατζόπουλου.
 
Η κυρία Μολντενχάουερ απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους. Η πρώην σύζυγος του υπουργού κατέστη κατηγορουμένη στην υπόθεση καθώς εντοπίστηκαν εμβάσματά της προς την ιταλική εταιρία, που φέρεται να διακινούσε παράνομα χρήματα του Ακη Τσοχατζόπουλου και που είχε συσταθεί από τον προφυλακισμένο επιχειρηματία Γιώργος Σαχπατζίδη.
Παράλληλα προς τις αρχές της Κύπρου αναμένονται να αποσταλούν στοιχεία της δικογραφίας καθώς οι κυπριακές αρχές φέρονται να έχουν ζητήσει, μέσω δικαστικής συνδρομής, στοιχεία για τον Κύπριο πρώην υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Μιχαηλίδη και τον επιχειρηματία Αλ Ζαγιάντ Φουάντ (Αl Zayad Fouad).
 
Τα ονόματα των δύο Κυπρίων υπηκόων εμπλέκονται στη δικογραφία, που έχει σχηματίσει η ελληνική δικαιοσύνη για την υπόθεση των «ωφελημάτων», τα οποία φέρεται να έλαβε ο 'Ακης Τσοχατζόπουλος από την προμήθεια εξοπλιστικών προγραμμάτων του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:22