search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:53
MENU CLOSE

Επαφές Στελεχών του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς στην Πελοπόννησο

19.10.2012 12:15
Επαφές Στελεχών του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς στην Πελοπόννησο - Media

Στα πλαίσια των επαφών με τα στελέχη και τους πελάτες καταστημάτων του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς,κλιμάκιο διοίκησης της Τράπεζας επισκέφθηκε την εβδομάδα αυτή την Πελοπόννησο.  

Στα πλαίσια των επαφών με τα στελέχη και τους πελάτες καταστημάτων του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, μετά και την απόκτηση του υγιούς τμήματος της Αγροτικής, κλιμάκιο διοίκησης της Τράπεζας με επικεφαλής τον CEO του oμίλου κ. Σταύρο Λεκκάκο, επισκέφθηκε την εβδομάδα αυτή την Πελοπόννησο.  
 
Τα στελέχη της Τράπεζας επισκέφθηκαν τα καταστήματα του oμίλου σε Κόρινθο, Άργος, Ναύπλιο, Τρίπολη, Σκάλα Λακωνίας, Γύθειο και Σπάρτη, συνομίλησαν με στελέχη και είχαν συναντήσεις γνωριμίας με πελάτες του Ομίλου στα καταστήματα.
 
Στις ευρείες συναντήσεις που έγιναν με στελέχη του oμίλου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης την Πέμπτη και στο Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη την Παρασκευή, ανταλλάχθηκαν απόψεις και συμφωνήθηκαν οι βασικές κατευθύνσεις της στρατηγικής του oμίλου.
 
Τέλος, τα στελέχη του oμίλου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Σταύρο Αργειτάκο και την Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Αδαμαντία Τζανετέα και να ανταλλάξουν απόψεις για την ανάπτυξη της τόσο σημαντικής αυτής περιοχής για την Ελληνική Περιφέρεια.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24