search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:02
MENU CLOSE

Από τον Σεραφείμ στον Παύλο

22.10.2012 17:19

Παρά τις έντονες ανησυχίες του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ για τον «ηθικό εκπεσμό» στον οποίο οδηγεί η πεολειχία και για την «ηθική νομιμοποίηση» της ομοφυλοφιλίας… ο ιεράρχης δεν εντοπίζει – κατά τα φαινόμενα – ζητήματα «ηθικής φύσης» στους τραμπουκισμούς της Χρυσής Αυ­γής.

Παρά τις έντονες ανησυχίες του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ για τον «ηθικό εκπεσμό» στον οποίο οδηγεί η πεολειχία και για την «ηθική νομιμοποίηση» της ομοφυλοφιλίας… ο ιεράρχης δεν εντοπίζει – κατά τα φαινόμενα – ζητήματα «ηθικής φύσης» στους τραμπουκισμούς της Χρυσής Αυ­γής. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι την ώρα που ένας άλλος ιεράρχης, ο μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος, χαρακτήριζε «μαύρη νύκτα» τη Χρυσή Αυγή, ο Σεραφείμ εμφανιζόταν στο Α.Τ. Ομονοίας συνοδεία… κλιμακίου βουλευτών του νεοναζιστικού κόμματος για την κατάθεση μήνυ­σης κατά των συντελεστών του θεατρικού έργου «Corpus Christi» για κακόβουλη βλασφημία; Όπως φαίνεται εξάλλου και από τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΧΑ, «ο δυναμικός και φωτισμέ­νος Ιεράρχης» – όπως τον αποκαλούν – θα απολαύει πάντα της αμέριστης συμπαράστασής τους… Εκτός βέβαια και αν ο μητροπολίτης Πειραιώς δεν επιλέγει συνειδητά τις «παρέες» του και έχει «παγιδευτεί σε μια αλλοτρίωση της προσωπικότητάς του». Αυτό το «επιχείρημα» άλλωστε χρησιμο­ποιεί ο ίδιος αναφερόμενος στους ομοφυλόφιλους στην απαντητική επιστολή που μας έστειλε, με αφορμή το δημοσίευμά μας στις 4.10 με τίτλο «Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:02