search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:27
MENU CLOSE

Χέρι- χέρι Μπόμπολας- Κοντομηνάς

09.10.2009 14:48

Συνεργασία Γιώργου Μπόμπολα, Δημήτρη Κοντομηνά και Θέμου Αναστασιάδη στον ραδιοφωνικό Alpha 9,89 αφού, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν, δόθηκαν τα χέρια και «κλείδωσε» η δουλειά.

Συνεργασία Γιώργου Μπόμπολα, Δημήτρη Κοντομηνά και Θέμου Αναστασιάδη στον ραδιοφωνικό Alpha 9,89 αφού, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν, δόθηκαν τα χέρια και «κλείδωσε» η δουλειά.

Το τίμημα που κατέβαλε η πλευρά Μπόμπολα φτάνει,όπως λέγεται, τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ,δηλαδή όσο (σχεδόν) πλήσε ο Κοντομηνάς για να πάρει – πριν από ελάχιστο καιρό – το 66,6% του ραδιοφωνικού σταθμού από τους Γερμανούς του RTL.

Τα οικονομικά στοιχεία της συμφωνίας θα γίνουν γνωστά το επόμενο διάστημα, αφού περάσει η συμφωνία των δυο επιχειρηματιών από το ΕΣΡ, ενώ απομένει, βέβαια, να πραγματοποιηθεί στα μέσα Οκτωβρίου και η γενική συνέλευση της ραδιοφωνικής εταιρείας ώστε και τυπικά να περάσει (ξανά) στα χέρια του Δημήτρη Κοντομηνά ο Alpha 9,89.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη συμφωνία αυτή αποκτά φωνήστη ραδιοφωνική ενημέρωση και ειδησεογραφία ο Γιώργος Μπόμπολας.Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που τη θεωρούσαν μέχρι και επιβεβλημένη αυτή την κίνηση ως απάντηση στον ΔΟΛ και στον City 99,5 του Βίκτωρα Ρέστη.

Ενεργό ρόλο στη ραδιοφωνική συνεργασία Μπόμπολα και Κοντομηνά θα έχει ο Θέμος Αναστασιάδης,που έχει μείνει αρκετό καιρό εκτός ερτζιανών και φαίνεται ότι του έχουν λείψει ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να έχει διευθυντική θέση στον ραδιοφωνικό σταθμό ο Μπάμπης Κούτρας, αρθρογράφος στο «Πρώτο Θέμα» και τελευταίος διευθυντής του «Ελεύθερου Τύπου» πριν τον αγοράσει η οικογένεια Αγγελοπούλου.

Ο σχεδιασμός για το νέο «πρόσωπο» του ραδιοφωνικού σταθμού προβλέπει τη συνεργασία των δημοσιογράφων και των παραγωγών του Alpha 9,89 με τις… «υπογραφές» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Ο σκοπός και των δυο πλευρών είναι η ραδιοφωνική συνεργασία να ακουστεί στα ερτζιανά τον Νοέμβριο και ο στόχος να καταφέρουν να πλασαριστούν όσο πιο ψηλά γίνεται στις ακροαματικότητες ξεπερνώντας τον ΑΝΤ1 Radio και τον Real FM.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15