search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:42
MENU CLOSE

Βενιζέλος : Το ΠΑΣΟΚ λειτουργεί ως εγγυητής μιας ολόκληρης στρατηγικής

21.10.2012 08:33
Βενιζέλος : Το ΠΑΣΟΚ λειτουργεί ως εγγυητής μιας ολόκληρης στρατηγικής - Media

«Το ΠΑΣΟΚ λειτουργεί ως εγγυητής μιας ολόκληρης στρατηγικής» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής.

«Το ΠΑΣΟΚ λειτουργεί ως εγγυητής μιας ολόκληρης στρατηγικής» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει πως  χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν διασφαλίζεται ούτε η κυβερνητική σταθερότητα ούτε η ισορροπία του πολιτικού φάσματος, ενώ αναφερόμενος στις διαβουλεύσεις με την τρόικα, ο κ. Βενιζέλος υποστηρίζει ότι δαπανήθηκαν 3,5 μήνες σε συζητήσεις, και  για τη «λίστα Λαγκάρντ» κάνει λόγο για «στοχοποίηση».

Ειδικότερα, αναφέρει ότι «θα ήταν πολύ καλύτερο και για τη χώρα και για την Ευρωζώνη να μην είχαμε δαπανήσει τρεισήμισι μήνες σε συζητήσεις και να είχαν κινηθεί όλα πιο γρήγορα».  Επαναλαμβάνει, επίσης, παλαιότερη δήλωσή του ότι «η καθυστέρηση προκαλείται σκόπιμα από την τρόικα, η οποία εκτελεί εντολές πολιτικές. Δεν αυτενεργεί στα θέματα αυτά. Και επίσης είπα ότι η καθυστέρηση, επειδή αυξάνει την ταμειακή πίεση, λειτουργεί εις βάρος μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15