search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:46
MENU CLOSE

Πότε νίκη θα σε δω…

22.10.2012 06:39
Πότε νίκη θα σε δω… - Media

Ο Ζεσουάλντο Φερέϊρα μπορεί να επικαλεστεί όποια δικαιολογία θέλει και οι διοικούντες του Παναθηναϊκού να την δεχτούν.

Ο Ζεσουάλντο Φερέϊρα μπορεί να επικαλεστεί όποια δικαιολογία θέλει και οι διοικούντες του Παναθηναϊκού να την δεχτούν. Η αλήθεια όμως είναι στους αριθμούς και λέει ότι οι «πράσινοι» έχουν μόλις 8 βαθμούς μετά από 7 αγωνιστικές και είναι χωρίς νίκη στο γήπεδό τους μετά από 4 ματς!
Το 1-1 με τον Άρη ήρθε να επιβεβαιώσει τα προβλήματα των «πράσινων» και να κάνει τους οπαδούς του να αναρωτιούνται πότε θα κερδίσει η  ομάδα τους ως γηπεδούχος.
Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός και αναποτελεσματικός για πολλοστή φορά. Έχασε κάποιες ευκαιρίες στο διάστημα 46΄- 60΄, ζήτησε πέναλτι στο 60΄ σε μαρκάρισμα του Πουλίδο στον Χριστοδουλόπουλο και πήρε ένα τουλάχιστον αμφισβητούμενο στο 75΄ σε μαρκάρισμα του Παπαζαχαρία στον Σισοκό. Ο Αμυντικός του Άρη αποβλήθηκε και ο Χριστοδουλόπουλος άνοιξε το σκορ. Στο 89΄ όμως ο Άρης με υπέροχη κεφαλιά – ψαράκι του Γιαννιώτα ισοφάρισε σε 1-12 και αφού στο 93΄ ο Βελλίδης έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Φορναρόλι, πήρε έναν πολύτιμο βαθμό.
Ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος με το 3-0 επί της Βέροιας. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο όπου οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και ο Φούλοπ ο κορυφαίος του Αστέρα, στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές. Καθάρισαν το ματς με στιλ αργεντίνικο χάρη σε δύο γκολ του Περόνε (51’, 69’) και ένα του Ντε Μπλάσις στο 67’.
Κακό ματς έγινε στο Περιστέρι. Ατρόμητος και Λεβαδειακός βούλιαξαν στη μετριότητα και οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά στα δύο τέρματα.  Την καλύτερη ευκαιρία σπατάλησε ο Σουμπίνιο στο 5’ και το τελικό 0-0 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά.
Η συναρπαστικότητα  αλλά και η τιμιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος φάνηκαν και στην 7η αγωνιστική. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε με 3-0 από την έδρα του Πανθρακικού και ανέβηκε στη βαθμολογία. Ο ΠΑΣ την προηγούμενη αγωνιστική έχασε στο γήπεδό του από τον Πανιώνιο (που χθες ηττήθηκε στη Νέα Σμύρνη από την Κέρκυρα) ενώ ο Πανθρακικός προερχόταν από μεγάλη νίκη στη Λιβαδειά. Τα πολλά «διπλά» δείχνουν πόσο ενδιαφέρον και αμφίρροπο είναι το πρωτάθλημα αφού ποτέ δεν ξέρεις (η πλειοψηφία τουλάχιστον) τι θα ξημερώσει σε κάθε παιχνίδι. Ο Ίλιτς στο 9΄ μετά από τραγικό λάθος του Αντίλοβιτς, ο Τσουκαλάς στο 44΄  και ο Κοροβέσης στο 75’ πέτυχαν τα γκολ των Ηπειρωτών ενώ οι γηπεδούχοι είδαν το πέναλτι του Βαϊρουά στο 24΄ να αποκρούεται από τον Φεγκρούς. Απλά για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο προηγούμενος αγώνας των δύο ομάδων είχε χαρακτηριστεί ως ύποπτος από την ΟΥΕΦΑ αλλά (όπως γίνεται πάντα στην Ελλάδα) δεν αποδείχτηκε ποτέ…
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται το βράδι της Δευτέρας με την αναμέτρηση Πλατανιά – ΟΦΗ.
Η βαθμολογία (σε 7 αγώνες): Ολυμπιακός 21, ΠΑΟΚ 16, Πανιώνιος 15, Αστέρας 13, Πλατανιάς 11, Ατρόμητος 10, Παναθηναϊκός, Βέροια, Γιάννινα, Κέρκυρα 8,  ΟΦΗ, Άρης,  Πανθρακικός 6, Ξάνθη, Λεβαδειακός 5, ΑΕΚ 1.
Πλατανιάς και ΟΦΗ έχουν ένα ματς λιγότερο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:43