19/12/2018 16:56:20
9.10.2009

Οι αγορές συνεχίζονται

Aνεξέλεγκτα συνεχίζει ο Όμιλος Κυριακίδη - Λαυρεντιάδη στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τις αγορές σε όλα τα επίπεδα των media, ηλεκτρονικά και έντυπα.

Σειρά είχε ο τηλεοπτικός σταθμός «Κανάλι 10» του Γιώργου Τράγκα.Καιρό τώρα ο Τράγκας προσπαθούσε να βρει δυνατό επενδυτή προκειμένου να του παραχωρήσει,εξ ολοκλήρου, τον τηλεοπτικό σταθμό.

Αυτή του η επιθυμία πραγματοποιήθηκε από τον Όμιλο Κυριακίδη, κι έτσι πριν από μερικές μέρες οι δύο άντρες (Τράγκας - Κυριακίδης) έδωσαν τα χέρια.

Οι μετοχές του καναλιού μεταβιβάστηκαν στον Όμιλο Κυριακίδη και η σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου διαμορφώνεται ως εξής: Πρόεδρος Πέτρος Κυριακίδης, αντιπρόεδρος Μιχάλης Κυριακίδης, διευθύνων σύμβουλος Κώστας Χριστοδούλου και μέλος η Αρετή Σιδηροκαστρίτου.

Βέβαια, ο Γιώργος Τράγκας παραμένει στο «Κανάλι 10» ως σύμβουλος διοίκησης και υπεύθυνος προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού.

Οι βλέψεις των νέων αφεντικών του τηλεοπτικού καναλιού έχουν υψηλά στάνταρ.Θέλουν, όπως λένε, να δημιουργήσουν ένα άξιο τηλεοπτικό κανάλι ικανό να παλέψει με τη σκληρή και ανταγωνιστική πιάτσα των media σε όλα τα επίπεδα.

Γι’ αυτό θα στελεχώσουν και θα ενισχύσουν το «Κανάλι 10» με εργαζόμενους – δημοσιογράφους κυρίως – εκ των έσω. Δηλαδή με ανθρώπους που ήδη βρίσκονται και εργάζονται σε Μέσα (εφημερίδες, περιοδικά και ραδιόφωνο) του Ομίλου Κυριακίδη.Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως δεν θα προσληφθούν και άνθρωποι έξω από τον όμιλο.

Όμως,εκτός από το «Κανάλι10» ένας ακόμη τηλεοπτικός σταθμός,το «Sport TV» (πρώην Magic), συμφερόντων Σωκράτη Κόκκαλη, πέρασε στα χέρια του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ύστερα από μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις.

Οι πληροφορίες για την πορεία, από δω και πέρα, του αθλητικού καναλιού είναι συγκεχυμένες. Κάποιοι πάντως λένε πως δεν αναμένονται προς το παρόν και στο άμεσο μέλλον ιδιαίτερες αλλαγές στη δομή του.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι το πώς και το αν κάποια στιγμή θα ενσωματωθεί και αυτό το Μέσο στα αποκτήματα του Ομίλου Κυριακίδη - Λαυρεντιάδη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.