search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:04
MENU CLOSE

Ευτράπελα

22.10.2012 21:00

Όσοι βρεθήκαμε την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου έξω από το Θέατρο Χυτήριο είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε και να δούμε ορισμένα ευτράπελα, τα οποία έκαναν το χείλι μας να γελάσει, αν μη τι άλλο!

Όσοι βρεθήκαμε την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου έξω από το Θέατρο Χυτήριο είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε και να δούμε ορισμένα ευτράπελα, τα οποία έκαναν το χείλι μας να γελάσει, αν μη τι άλλο! Ιδού: Ιερέας που είδε γνωστό τραγουδοποιό μεταξύ των «αντίχριστων» πάει και τον ρωτάει: «Τι θες εσύ εδώ; Δεν έπρεπε να ’ρθεις», για να λάβει την απάντηση: «Είμαι φαν της… Βάσιας Παναγοπούλου». Μια ηλικιωμένη γυναίκα με σκαμπό στα χέρια και κομποσκοίνι στον λαιμό «χάθηκε» απ’ το χριστεπώνυμο σμάρι και βρέθηκε κατά λάθος μεταξύ των διαδηλωτών του αντίπαλου στρατοπέδου. «Συγγνώμη, εσείς όλοι είστε για μέσα στο θέατρο;» ρώτησε. Κι ύστερα από λίγο, χαμογελώντας καλοσυνάτα: «Και τότε οι χριστιανοί πού πήγαν, ρε παιδιά;». Ηθοποιός της επίμαχης παράστασης βγήκε για λίγο έξω από το Χυτήριο, όπου τον περιέλαβαν οι χριστιανοταλιμπάν. Όταν όμως τους έδειξε το σταυρουδάκι που φορούσε, το κλίμα άλλαξε υπέρ του. Και το κορυφαίο: ήταν πολλοί αυτοί που φώναζαν να μην ανέβει η παράσταση… «Γκορμπατσόφ», μπερδεύοντας προφανώς τον πρώην ηγέτη της Ρωσίας με τον τίτλο – γλωσσοδέτη «Corpus Christi»!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52