search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:47
MENU CLOSE

Ετοιμάζονται αλλαγές στην ΕΡΤ

09.10.2009 14:54

Έντονες είναι τις τελευταίες ώρες οι φήμες για τις αλλαγές προσώπων και πραγμάτων στην κρατική τηλεόραση, μετά και την αλλαγή κυβέρνησης, με τα ονόματα να δίνουν και να παίρνουν… υψηλόβαθμες και χαμηλόβαθμες διοικητικές θέσεις.

Έντονες είναι τις τελευταίες ώρες οι φήμες για τις αλλαγές προσώπων και πραγμάτων στην κρατική τηλεόραση, μετά και την αλλαγή κυβέρνησης, με τα ονόματα να δίνουν και να παίρνουν… υψηλόβαθμες και χαμηλόβαθμες διοικητικές θέσεις. Οι κινήσεις που αναμένεται να γίνουν είναι σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθούν, αλλά μπορεί να μην γίνουν και… αύριο. Και μεθαύριο μέρα είναι. Έτσι, λογικό θεωρείται να αλλάξει ο πρόεδρος της ΕΡΤ, ωστόσο πρέπει να βρεθεί και μια φόρμουλα αποχώρησης για τον Χρήστο Παναγόπουλο καθώς προβλέπεται υψηλή αποζημίωση σε περίπτωση που φύγει από την Αγία Παρασκευή νωρίτερα από ό,τι προβλέπεται στη σύμβασή του. Επίσης, δεν είναι και λίγοι εκείνοι που… ράβουν κουστούμια (κατά την έκφραση της προεκλογικής μόδας) για τη στελέχωση των δημοσιογραφικών τμημάτων της ΕΡΤ. Διευθυντές σύνταξης, αρχισυντάκτες, προϊστάμενοι τμημάτων, παρουσιαστές και συντάκτες, είτε είναι εσωτερικά στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης είτε είναι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, θέλουν, πιστεύουν ή ονειρεύονται ότι θα πιάσουν τα πόστα στην ΕΡΤ.

Το θέμα που προκύπτει είναι οι όποιες αλλαγές – που χρειάζονται, δεν λέει κανείς το αντίθετο – να γίνουν με τρόπο σωστό, οργανωμένο και αξιοκρατικό ώστε να μην μπορέσει κανείς να κατηγορήσει τη νέα κυβέρνηση, και συγκεκριμένα τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο, για κινήσεις ρεβανσισμού και κακής νοοτροπίας που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, τις οποίες δεν θέλουν και πολύ να τις θυμούνται στην Ιπποκράτους.

 

 

 

 

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:44