search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:32
MENU CLOSE

Εύκολη Αντίσταση από τον …καναπέ.

24.10.2012 05:53
Εύκολη Αντίσταση από τον ...καναπέ. - Media

Γράφει ο Φώτης Τσαφίδης
Αν 1 στους 10 (από όσους ψήφισαν πιο γνήσια ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ), υπέγραφε για την Κατάργηση των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ (http://km.kke.gr), θα είχαμε 250.000 υπογραφές.

Γράφει ο Φώτης Τσαφίδης

Αν 1 στους 10 (από όσους ψήφισαν πιο γνήσια ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ), υπέγραφε για την Κατάργηση των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ (http://km.kke.gr), θα είχαμε 250.000 υπογραφές, που τουλάχιστον θα ΠΙΕΖΑΝ πραγματικά, το "φρένο" στον κατήφορο, γιατί είναι και ο "μαγικός αριθμός" που σε όλες τις Εκλογές της τελευταίας 10ετίας, μπορούσε να αλλάξει Κυβέρνηση. Όσοι ψήφισαν πιο γνήσια ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ, ξεπέρασαν τα 2,5 εκατομμύρια. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό που ξεκίνησε από το ΚΚΕ, έστω και πολύ αργά. Αφού δεν μπορούμε να οργανωθούμε ΕΝΩΤΙΚΑ, μετά από τέτοια "ΣΦΑΓΗ", δεν μπορούμε να βγούμε στους δρόμους ΜΑΖΙΚΑ, δεν μπορούμε να ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ με διάρκεια, δεν μπορούμε να ξαναψηφίσουμε άμεσα, ΜΠΟΡΟΥΜΕ τουλάχιστον να ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ χωρίς …κόπο, Ηλεκτρονικά χωρίς να χάσουμε ΤΙΠΟΤΑ, για να δυναμώσουμε τη φωνή μας, που ακούγεται συνήθως μόνο στο άμεσο περιβάλλον μας. Φώτης. *video*http://www.youtube.com/watch?v=n_MTs539t2E&feature=plcp*/video*

(Τα κείμενα των «Ρεπόρτερ στο δρόμο» δεν υφίστανται επεξεργασία και εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:30