search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:44
MENU CLOSE

ΣΕΒ: Μνημόνιο στα ελληνικά και να το γράφει στην ούγια!

24.10.2012 13:11
ΣΕΒ: Μνημόνιο στα ελληνικά και να το γράφει στην ούγια! - Media

Υπέρ των μεταρρυθμίσεων ως «τη μόνη εθνική λύση» τάχθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών. Δεν παρέλειψε όμως και τις αιχμές κατά των πολιτικών που περιορίζονται στο να είναι λογιστές ή εισαγγελείς.

Υπέρ των μεταρρυθμίσεων ως «τη μόνη εθνική λύση» τάχθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών.

Όπως είπε ο Δ. Δασκαλόπουλος, μεθαύριο θα χρειαστούν μοιραία και νέα μέτρα «αν δεν προχωρήσουν εδώ και τώρα όλες εκείνες οι μεταρρυθμίσεις που είναι η μόνη εθνική λύση».

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ όμως τάχθηκε υπέρ ενός Μνημονίου στα Ελληνικά:
«Είναι καιρός να πάψουμε να συρόμαστε πίσω από τις επιταγές των δανειστών μας. Πρέπει να γράψουμε με το δικό μας χέρι ένα νέο μνημόνιο στα ελληνικά. Ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και εκσυγχρονισμού που θα γράφει "Ελλάδα" στην ούγια», είπε.

Ο κ. Δασκαλόπουλος όμως επεφύλασσε και αιχμές: «Όσο οι πολιτικοί μας περιορίζονται να κάνουν είτε τους λογιστές είτε τους εισαγγελείς του μνημονίου, δεν υπάρχει διέξοδος για την οικονομία και τους πολίτες».

Αναφέρθηκε όμως και στο «αγκάθι» των εργασιακών, τα οποία όπως είπε έχουν γίνει μπαλάκι μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας «επειδή οι κοινωνικοί εταίροι δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν μεταξύ τους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:36