search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:16
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου

25.10.2012 17:39
oldphotosprotoselido_25.101351100429.jpg

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Κηπουροί της Μέρκελ» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς οι κυβερνώντες δέχονται τα πάντα αναζητώντας σαθρά προσχήματα, με το Σαμαρά να απειλεί με πείνα μέσω …Στουρνάρα, με τον Βενιζέλο να φωνάζει για αποφάσεις που ισχύουν από τον Μάρτιο και τον Κουβέλη να ψάχνει στα εργασιακά το άλλοθι για την οριζόντια λεηλασία των εισοδημάτων. (Σελ.3)

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Κηπουροί της Μέρκελ» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς οι κυβερνώντες δέχονται τα πάντα αναζητώντας σαθρά προσχήματα, με το Σαμαρά να απειλεί με πείνα μέσω …Στουρνάρα, με τον Βενιζέλο να φωνάζει για αποφάσεις που ισχύουν από τον Μάρτιο και τον Κουβέλη να ψάχνει στα εργασιακά το άλλοθι για την οριζόντια λεηλασία των εισοδημάτων. (Σελ.3)
 
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Παλιά τους τέχνη …κόσκινο. Την τακτική των ψυχρών εκβιασμών άρχισαν οι τρεις καμπαλέρος για να περάσουν τα μέτρα από τη Βουλή. (Σελ. 4,5)
 
ΣΥΡΙΖΑ: Κόκκινος συναγερμός με ορίζοντα το συνέδριο. Αποφασισμένη να συνδέσει όλες τις απόψεις η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. (Σελ. 8, 9)
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ:
Γερμανική εισβολή με τις ερπύστριες της Deutsche Bank και στρατηγικό στόχο των Γερμανών τον έλεγχο του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. (Σελ.16, 17)
 
ΜΝΗΜΟΝΙΟ:  Η  «απολογία»του Παπανδρέου στο Χάρβαρντ και οι αναλύσεις του με την ιδιότητα του «σωτήρα» της Ελλάδας, εν μέσω πλήρους εξαθλίωσης του ελληνικού λαού. (Σελ. 18, 19)
 
ΣΤΟ «IN VITRO»: Ποια είναι τα καινοτόμα σκευάσματα που κυκλοφορούν σε όλη την Ευρώπη, αλλά στην Ελλάδα για άλλη μια φορά έμειναν εκτός λίστας. Ακόμη: Μαθαίνουμε τα πάντα για την επιληψία / Ποια είναι τα 12 «σημάδια» του καρκίνου που οι άνδρες αγνοούν / Οι τροφές της αντιγήρανσης.
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Γιώργος Καραμίχος: «Γνώση χωρίς χαρά είναι ημιμάθεια». Ακόμη: Ξεζούμισαν τον «αχθοφόρο» του πολιτισμού / Οι καταληψίες της διπλανής πόρτας / Αλβανός λαχειοπώλης μεταφράζει Δημουλά / Οι σύγχρονοι Ρασκόλνικωφ
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:16