search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:27
MENU CLOSE

Χειραψία με… παγάκια

25.10.2012 16:29

Επειδή χτες κυκλοφόρησαν διάφορα για την περίφημη χειραψία Βενιζέλου – Σημίτη και την αμηχανία των δύο ανδρών, να πούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται τον τελευταίο καιρό, ούτε η πρώτη φορά που επαναλαμβάνουν τον παγωμένο χαιρετισμό.

Επειδή χτες κυκλοφόρησαν διάφορα για την περίφημη χειραψία Βενιζέλου – Σημίτη και την αμηχανία των δύο ανδρών, να πούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται τον τελευταίο καιρό, ούτε η πρώτη φορά που επαναλαμβάνουν τον παγωμένο χαιρετισμό. Το ίδιο συνέβη και στις 3 Σεπτεμβρίου, όταν ο Κώστας Σημίτης αποφάσισε να παραβρεθεί στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ. Και εκεί χαιρετήθηκαν με τον ίδιο ψυχρό τρόπο. Άλλωστε κανείς από τους δύο δεν φημίζεται για το ιδιαίτερα θερμό ταμπεραμέντο του και τον ζεστό του χαρακτήρα. Σε μια περίοδο μάλιστα που έχουν και σοβαρές πολιτικές διαφωνίες. Αφήστε που με τις κινήσεις του ο Βενιζέλος διέψευσε πλήρως όσους προσδοκούσαν ότι έπειτα από μια περίοδο όπου Σημίτης και σημιτικοί βάδιζαν στην πολιτική έρημο του ΠΑΣΟΚ θα αποκαθίσταντο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15