search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:29
MENU CLOSE

21 νεκρούς έχει αφήσει πίσω του ο «Σάντι»

26.10.2012 06:56
21 νεκρούς έχει αφήσει πίσω του ο «Σάντι» - Media

Προς τις κεντρικές Μπαχάμες κινείται ο τυφώνας «Σάντι» μετά το καταστροφικό πέρασμά του από Κούβα, Τζαμάικα και Αϊτή, όπου άφησε πίσω του 21 νεκρούς.

Προς τις κεντρικές Μπαχάμες κινείται ο τυφώνας «Σάντι» μετά το καταστροφικό πέρασμά του από Κούβα, Τζαμάικα και Αϊτή, όπου άφησε πίσω του 21 νεκρούς.
Συγκεκριμένα, έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Κούβα, εννέα στην Αϊτή και ένας στην Τζαμάικα, ενώ αγνοούνται άλλοι τρεις.
Με ανέμους ταχύτητας 170 χιλιομέτρων την ώρα ο τυφώνας «Σάντι» αναμένεται να πλήξει τις επόμενες ώρες τις Μπαχάμες και την επόμενη εβδομάδα, τις ανατολικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών.
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, ο τυφώνας αναμένεται να μετατραπεί σε χειμερινή καταιγίδα, πλήττοντας με ισχυρούς ανέμους, έντονες βροχοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες τις παράκτιες πόλεις των ΗΠΑ.

«Σάρωσε» την Κούβα
 Έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το πέρασμα του τυφώνα Σάντι στην Κούβα και πιο συγκεκριμένα στις επαρχίες Σαντιάγο ντε Κούβα και Γκουαντάναμο, όπως έγινε γνωστό από την κουβανική πολιτική άμυνα.

Στην επαρχία Σαντιάγο δε Κούβα, εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους ένα βρέφος 4 μηνών, όταν κατέρρευσε η στέγη του σπιτιού τους, ενώ στην επαρχία Γκουαντάναμο, δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την πτώση δέντρων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:28