search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:46
MENU CLOSE

Παναγιώταρος: Ο Σχορτσιανίτης δεν είναι Έλληνας (!)

26.10.2012 13:11
Παναγιώταρος: Ο Σχορτσιανίτης δεν είναι Έλληνας (!)
  - Media

Το ναζιστικό  πρότυπο της Αρείας Φυλής και του Αδόλφου Χίτλερ υπερασπίστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Το ναζιστικό  πρότυπο της Αρείας Φυλής και του Αδόλφου Χίτλερ υπερασπίστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Extra 3.
 
Αυτή τη φορά αφορμή ήταν ο διεθνής μπασκετμπολίστας Σοφοκλής Σχορτσιανίτης με καταγωγή από Έλληνα πατέρα και μητέρα από το Καμερούν.
 
Για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο κ. Σχορτσιανίτης δεν είναι Έλληνας, καθώς θα έπρεπε να είναι και οι δύο του γονείς… Έλληνες και «να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή»!
 
Ο Ηλίας Παναγιώταρος επίσης έκανε αναφορά και στις ράτσες των σκύλων που δεν πρέπει να αναμειγνύονται.
 
Μπορείτε να διαβάσετε το διάλογο ανάμεσα στους παρουσιαστές της εκπομπής «Μακελειό» στο κανάλι «Extra 3» και στο φιλοξενούμενο βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Ηλία Παναγιώταρο.
 
Δημοσιογράφος: Αν στο κόμμα σας ερχόταν μία Ελληνίδα έγχρωμη ή ένας Έλληνας έγχρωμος που ήταν Έλληνας αλλά ήταν το χρώμα του σκούρο. Θα τον παίρνατε στο κόμμα;
 
Η. Π. «Τι εννοείτε σκούρο; Ηλιοκαμένος;».
 
Δημοσιογράφος: Να ήταν μαύρος. Χριστιανός ορθόδοξος, ο οποίος είναι Έλληνας με ελληνική ταυτότητα. Ο Σχορτσιανίτης.
 
Η.Π. «Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσιανίτης, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής, είναι Έλληνας. Δεν είναι Έλληνας. Πρέπει να είναι και οι δύο γονείς του Έλληνες και να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή. Αυτό θεωρούμε εμείς. Αν θεωρείτε εσείς τον Σχορτσιανίτη Έλληνα, πάρτε τον στο δικό σας κόμμα».
 
Δημοσιογράφος: Είσαστε ρατσιστές ή απλώς πολεμάτε τους λαθραίους όπως λέμε;
 
Η.Π. «Το να πιστεύεις στη διαφορετικότητα των φυλών δεν είναι κακό πράγμα».
 
Δημοσιογράφος: Με συγχωρείτε, αλλά αυτό είναι το δόγμα της Αρίας Φυλής.
 
Η.Π. «Προς θεού. Πώς θα γίνει δηλαδή; Πρέπει να είμαστε υπερασπιστές της ράτσας των σκύλων; Δηλαδή, να μην μπερδεύουμε το πεκινουά με το λαμπραντόρ. Εμείς θεωρούμε ότι ο Θεός τα έπλασε έτσι και έτσι πρέπει να παραμείνουν. Τιμή τους και καμάρι τους που είναι μαύροι, κίτρινοι, κόκκινοι. Δε θεωρούμε ότι είναι Έλληνες. Δεν είναι βασικά».
 
Δημοσιογράφος: Εσείς κυνηγάτε τους λαθραίους ή όλους;

Η.Π. «Εμείς δεν τους κυνηγάμε. Εμείς υπερασπιζόμαστε τους Έλληνες. Και υπάρχουν μόνο λαθραίοι καταρχήν. Δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα. Είναι ένα μεγάλο ψέμα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:45