08/12/2019 02:47:07

Τσίπρας: Ο ελληνικός λαός να σύρει το χορό της αντίστασης

Τσίπρας: Ο ελληνικός λαός να σύρει το χορό της αντίστασης - Media
«Το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα έχει απαξιωθεί ηθικά. Η μετατροπή της σε ένα προτεκτοράτο χρέους, είναι πέρα και έξω ακόμα και από το ευρωπαϊκό κεκτημένο» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας από το Παρίσι που βρίσκεται για τη Σύνοδο του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε μάλιστα τον ελληνικό λαό σε ξεσηκωμό λέγοντας συγκεκριμένα ότι «οι ευρωπαϊκοί λαοί, και ειδικότερα οι λαοί του ευρωπαϊκού νότου, ξεσηκώνονται. Ο ελληνικός λαός πρέπει να δώσει το παράδειγμα. Να σύρει το χορό της αντίστασης, με πρώτο σταθμό την απόρριψη των μέτρων στο ελληνικό κοινοβούλιο, όποτε αυτά έρθουν».

«Η κυβέρνηση αποφάσισε να συνταχθεί απολύτως με τις απαιτήσεις της κ. Μέρκελ. Αυτό οδηγεί στην Ελλάδα στην καταστροφή, αλλά διαλύει και την έννοια της Ευρώπης. Δεν υπάρχει θεσμικό πλαίσιο στην Ευρώπη που να το επιτρέπει αυτό» πρόσθεσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.