28/05/2020 16:37:43

Μήνυση Παππά σε Τατσόπουλο

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς υπέβαλλε μήνυση εναντίον του Πέτρου Τατσόπουλου, λόγω της συνέντευξης που παραχώρησε ο  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Lifo, αποκαλώντας τα μέλη της Χρυσής Αυγής «νταβατζήδες της Βουλής».

Τη μήνυση γνωστοποίησε στο προσωπικό του blog, όπου ο Χρήστος Παππάς εγκαλεί τον Πέτρο Τατσόπουλο για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση ζητώντας το ποσό των 44 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ειρωνεύεται με υστερόγραφο στο blog του για την άρση της ασυλίας του Πέτρου Τατσόπουλου αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αναμένουμε με ενδιαφέρον τα αντανακλαστικά της <> σε οτι αφορά την εισήγηση για την άρση της ασυλίας του.».

Όπως αναφέρει στην μήνυση του ο κ. Παππάς, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει επί λέξει:
 
«…Ο άλλος που υποτίθεται ότι κάνει το σοβαρό, ο Χρήστος ο Παππάς, άλλος νταβατζής αυτός, απλά το παίζει σοβαροφανής μέσα στη Βουλή, τον Λαέρτη Βασιλείου…τον αποκάλεσε Αλβανό κίναιδο. Έχουμε τους νταβατζήδες μέσα στη Βουλή… Αυτή όμως είναι η πρώτη παγίδα διότι δεν είναι καθόλου συνηθισμένοι άνθρωποι (εννοεί οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής) «…δεν είναι συνηθισμένοι άνθρωποι γιατί ξεκινούν και έχουν τη λογική της συμμορίας. Δρουν με τη λογική της συμμορίας»…. «…Γιατί αυτοί (εννοεί πάλι οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής) ήταν νταβατζήδες, περιστασιακοί βουλευτές και κατ’ επάγγελμα νταβατζήδες…». Και ως κατακλείδα της …πνευματικής προσφορά του εν λόγω , άκρως ενδεικτική του επιπέδου και της προσφοράς του στην …πνευματική αναγέννηση της χώρας, δηλώνει χαρακτηριστικά : «…Δεν νομιμοποιώ και δεν δέχομαι από κανένα μπινέ, βάλτο ολογράφως, κανένα μπινέ και κανένα καριόλη, να μου πει τι θα κάνω, ποιο θα βλέπω, που θα το βλέπω, πότε θα το βλέπω, αν είναι αρκετά εθνικό αυτό που βλέπω, αν είναι αρκετά θρησκευτικό αυτό που βλέπω…» , αναφερόμενος στην παράσταση διαμαρτυρίας μου μαζί με πολίτες, έξω από το θέατρο «Χυτήριο».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.