search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:15
MENU CLOSE

Βενιζέλος: «Θα υπάρχει θετική εξέλιξη για την Ελλάδα»

27.10.2012 10:41
Βενιζέλος: «Θα υπάρχει θετική εξέλιξη για την Ελλάδα» - Media

Αισιόδοξος  για «τις προσπάθειες της κυβέρνησης», εμφανίστηκε από την Ουάσιγκτον ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αισιόδοξος  για «τις προσπάθειες της κυβέρνησης», εμφανίστηκε από την Ουάσιγκτον ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο  Ευάγγελος Βενιζέλος ελπίζει ότι «όταν διαμορφώσουμε αυτό το πακέτο σε λίγες μέρες, θα υπάρχει θετική αντίδραση διεθνώς και υποστήριξη προς την Ελλάδα», ενώ ανέφερε ότι υπογράμμισε στους συνομιλητές του «την κυβερνητική σταθερότητα, γιατί πρέπει να πείσουμε διεθνώς ότι έχουμε μια σταθερή κυβέρνηση», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατά την πρώτη ημέρα της ολιγοήμερης επίσκεψής του στην αμερικανική πρωτεύουσα, είχε συναντήσεις στο Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF) και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Στη συνάντηση που είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του IIF Τσαρλς Νταλάρα και τον γενικό διευθυντή του τμήματος Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του IIF Τζέφρι Άντερσον, συζητήθηκε το ζήτημα της κρίσης στην Ευρωζώνη και στην Ελλάδα, η πολιτική και κοινωνική κατάσταση στη χώρα, η πορεία των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους μας και το ζήτημα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33