09/12/2019 10:11:10

Βενιζέλος: «Θα υπάρχει θετική εξέλιξη για την Ελλάδα»

Βενιζέλος: «Θα υπάρχει θετική εξέλιξη για την Ελλάδα» - Media
Αισιόδοξος  για «τις προσπάθειες της κυβέρνησης», εμφανίστηκε από την Ουάσιγκτον ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο  Ευάγγελος Βενιζέλος ελπίζει ότι «όταν διαμορφώσουμε αυτό το πακέτο σε λίγες μέρες, θα υπάρχει θετική αντίδραση διεθνώς και υποστήριξη προς την Ελλάδα», ενώ ανέφερε ότι υπογράμμισε στους συνομιλητές του «την κυβερνητική σταθερότητα, γιατί πρέπει να πείσουμε διεθνώς ότι έχουμε μια σταθερή κυβέρνηση», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατά την πρώτη ημέρα της ολιγοήμερης επίσκεψής του στην αμερικανική πρωτεύουσα, είχε συναντήσεις στο Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF) και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Στη συνάντηση που είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του IIF Τσαρλς Νταλάρα και τον γενικό διευθυντή του τμήματος Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του IIF Τζέφρι Άντερσον, συζητήθηκε το ζήτημα της κρίσης στην Ευρωζώνη και στην Ελλάδα, η πολιτική και κοινωνική κατάσταση στη χώρα, η πορεία των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους μας και το ζήτημα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.