search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:44
MENU CLOSE

Ένταλμα σύλληψης του Bαξεβάνη

27.10.2012 17:29

Σε εξέλιξη είναι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του εκδότη του περιοδικού Hot Doc, Κώστα Βαξεβάνη.
 

Σε εξέλιξη είναι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του εκδότη του περιοδικού Hot Doc, Κώστα Βαξεβάνη.
 
«Κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, διενεργούνται έρευνες από την Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του εκδότη του περιοδικού HOTDOC, όπου δημοσιεύονται ονόματα της Λίστας Λαγκάρντ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΕΛ.ΑΣ

Η απάντηση της δημοσιογραφικής ομάδας του Κώστα Βαξεβάνη έρχεται από το site τους, www.koutipandoras.gr, όπου αναφέρεται: "Η  Δικαιοσύνη, που για τρία χρόνια κωλυσιεργεί, κάνει τα στραβά μάτια και παρακολουθεί νωχελικά σαν απλός παρατηρητής την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας με κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης, να πετούν ο ένας στον άλλο το μπαλάκι των ευθυνών εκπλήσσει για μία ακόμη φορά, με τα “αντανακλαστικά” της.

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι επικαλούνται προσωπικά δεδομένα, την ώρα που η συναλλαγή με την οποιαδήποτε τράπεζα γίνεται δημόσια. Επειδή σεβόμαστε ούτως ή άλλως το δικαίωμα του καθενός να διατηρεί λογαριασμό γι αυτό και ενσυνείδητα δεν δημοσιεύσαμε, αν και τα έχουμε στη διάθεσή μας, τα ποσά που περιέχονται στους εν λόγω λογαριασμούς.

Η πρόκληση δε είναι ακόμη μεγαλύτερη, γιατί η Δικαιοσύνη για μία ακόμη φορά αντί να στραφεί εναντίον αυτών που λασπολογούν-εκβιάζουν-κοροϊδεύουν έναν λαό στρέφονται κατά εκείνων που επιδιώκουν με αξιοπρέπεια την αλήθεια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:44