15/11/2019 05:53:36

Σημαιοφόρος παρήλασε ξυπόλητη

Σημαιοφόρος παρήλασε ξυπόλητη - Media
Τελικά, η… ξυπόλητη παρέλαση σημαιοφόρου μαθήτριας το πρωί, στην Αθήνα, οφειλόταν σε ένα σπασμένο τακούνι…

Σύμφωνα με τους αρμόδιους του υπουργείου Παιδείας και τον διευθυντή του σχολείου της κοπέλας, δεν επρόκειτο για διαμαρτυρία, αλλά για απλό ατύχημα.
Ανακοίνωση για το θέμα εκδόθηκα αργά το απόγευμα από τον Ιωάννη Γεωργακόπουλο, γενικό διευθυντή Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων και Εκπαιδευτικών Θεμάτων του υπουργείου: 

«Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω τόσο υπεύθυνα, όσο και εγγράφως, ότι η αναφερθείσα είδηση σε όλα τα τηλεοπτικά μέσα, σχετικά με το συμβάν της ξυπόλητης μαθήτριας σημαιοφόρου, αδικεί πλήρως τη μαθήτρια, η οποία ακριβώς στο ύψος του ΠΑΡΚΙΝ της Βουλής, έχασε το βήμα της εξ αιτίας ενός των υποδημάτων της (γόβες με τακούνια) που της βγήκε από το πόδι.

Αντί να σταματήσει και να προκαλέσει σύγχυση, τόσο στη διμοιρία της από τις σημαίες, όσο και στις ακολουθούμενες διμοιρίες αγοριών και κοριτσιών του Λυκείου της, με πολύ έξυπνο τρόπο, έβγαλε ταυτόχρονα άμεσα και το άλλο παπούτσι της και πλέον ξυπόλητη συνέχισε να παρελαύνει

Όσον αφορά τα βγαλμένα παπούτσια της, άμεσα μάζεψε ένας εμπλεκόμενος στην παρέλαση άνδρας και τα οποία πήγε προς την άκρη, προκειμένου να μη σημειωθεί τόσο κάποιο ατύχημα από τους ερχόμενους παρελαύνοντες μαθητές, όσο και να μπορούν να δοθούν στη μαθήτρια, η οποία δεν έχασε την ψυχραιμία της αλλά ούτε υπολόγισε την ενδεχόμενη απώλεια των παπουτσιών της, θεωρώντας ότι η εθνική παρέλαση μια τέτοια ημέρα υπερτερεί, κάθε άλλης κίνησης».

(Το βίντεο είναι από το newsit.gr)

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.