search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:44
MENU CLOSE

Παπούλιας: Ο ελληνικός λαός χειμάζεται

28.10.2012 11:46
Παπούλιας: Ο ελληνικός λαός χειμάζεται - Media

Ο ελληνικός λαός χειμάζεται σήμερα αλλά έχει την ίδια ψυχή εκείνου του ελληνικού λαού των βαλκανικών πολέμων και του αλβανικού μετώπου» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Ο ελληνικός λαός χειμάζεται σήμερα αλλά έχει την ίδια ψυχή εκείνου του ελληνικού λαού των βαλκανικών πολέμων και του αλβανικού μετώπου» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στο μήνυμα του για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
 
Ο κ. Παπούλιας ανέφερε επίσης ότι πολλοί στην Ευρώπη σήμερα ξεχνούν τη συμβολή της Ελλάδας στη μάχη κατά του Χίτλερ γιατί δεν θέλουν να αναγνωρίσουν τι οφείλει η Ευρώπη σε αυτή τη μικρή Ελλάδα.

«Η καθυστέρηση των χιτλερικών στρατευμάτων στο μέτωπο της Ελλάδος είχε σαν συνέπεια την ανατροπή των σχεδίων του Χίτλερ γιατί δεν μπόρεσε να καταλάβει την Μόσχα. Αυτό το ομολόγησαν όλοι τότε» πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33