23/04/2019 16:02:43

Πληρωμές στους φαρμακοποιούς

Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες περί έλλειψης φαρμάκων - Media
Xρονοδιάγραμμα πληρωμών στον κλάδο των φαρμακοποιών ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, μετά από σύσκεψη  του Υπουργού Ανδρέα Λυκουρέντζου, και του Αναπληρωτή Υπουργού Μάριου Σαλμά, με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ και τις Διοικήσεις των  Ασφαλιστικών  Ταμείων
 
Ειδικότερα:
 
Στις 12 Σεπτεμβρίου εξοφλείται ο μήνας Ιούνιος του 2012.Στις 12 Οκτωβρίου ξεκινά η σταδιακή εξόφληση του Ιουλίου και του Αυγούστου η οποία θα ολοκληρωθεί  στις 12 Νοεμβρίου. Στις 12 Δεκεμβρίου εξοφλείται ο μήνας Σεπτέμβριος του 2012. Στα τέλη Οκτωβρίου και από την δόση για την εξόφληση  των υποχρεώσεων του Δημοσίου προς  τρίτους έως 31/12/2011 θα καταβληθούν οι αντίστοιχες οφειλές προς τους φαρμακοποιούς.
 
Προϋπόθεση για την εφαρμογή του ανωτέρω  χρονοδιαγράμματος είναι η αποδοχή του από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό  Σύλλογο και η άμεση άρση της αναστολής  χορήγησης φαρμακευτικών προϊόντων με πίστωση στους ασφαλισμένους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.