search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:09
MENU CLOSE

48ωρη απεργία για ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις 6-7 Νοεμβρίου

01.11.2012 07:50
48ωρη απεργία για ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις 6-7 Νοεμβρίου - Media

Την κήρυξη 48ωρης απεργίας των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη 6-7 Νοεμβρίου, αποφάσισαν μετά από έκτακτες συνεδριάσεις…

Την κήρυξη 48ωρης απεργίας των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη 6-7 Νοεμβρίου, αποφάσισαν μετά από έκτακτες συνεδριάσεις, η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ) και η Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ).
 
Συγκεκριμένα, έχουν προγραμματιστεί απεργιακές συγκεντρώσεις την Τρίτη στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως και την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος.
 
Κεντρικό αίτημα και απαίτηση των συνδικάτων, όπως τονίζουν σε σχετική ανακοίνωσή τους, είναι η καταψήφιση «των απαράδεκτων, εξοντωτικών και εκβιαστικών μέτρων που επιβάλλουν οι τροϊκανοί και αποδέχεται η κυβέρνηση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03