search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:46
MENU CLOSE

Πλημμύρισε η Βενετία

01.11.2012 13:56
Πλημμύρισε η Βενετία - Media

Πλημμύρισε η πόλη της Βενετίας κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τετάρτης, με το ύψος του νερού να αγγίζει τα 140 εκατοστά.

Πλημμύρισε η πόλη της Βενετίας κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τετάρτης, με το ύψος του νερού να αγγίζει τα 140 εκατοστά.
 
Όπως μετέδωσε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, στην πλατεία του Αγίου Μάρκου στο κέντρο της ιστορικής πόλης το ύψος των υδάτων έφτασε τα 60 εκατοστά, με αρκετά εστιατόρια και καταστήματα που πωλούν τουριστικά είδη να παραμένουν κλειστά.
 
Τα σοκάκια είχαν πλημμυρίσει από τα νερά της βροχής και σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, η στάθμη των υδάτων θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα, τουλάχιστον για τις επόμενες 15 ώρες.
 
Χειρότερα επλήγη ωστόσο η πόλη Κιότζα, όπου το ύψος του νερού έφτασε τα 164 εκατοστά, το τρίτο υψηλότερο επίπεδο από το 1966.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:45