search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:55
MENU CLOSE

ΕΟΠΥΥΥ εδώ και τώρα ρε

02.11.2012 06:39

Του ΕΟΠΥΥ το κάγκελο έγινε στη Βουλή… .Η ψηφοφορία θρίλερ και το αποτέλεσμα της που συνιστά την πρώτη κοινοβουλευτική ήττα της τρικομματικής κυβέρνησης προκάλεσε τριγμούς στα κόμματα.

Του ΕΟΠΥΥ το κάγκελο έγινε στη Βουλή… .Η ψηφοφορία θρίλερ και το αποτέλεσμα της που συνιστά την πρώτη κοινοβουλευτική ήττα της τρικομματικής κυβέρνησης προκάλεσε τριγμούς στα κόμματα. Το αστικό πολιτικό σύστημα πλέον κρέμεται από μια κλωστή  και βρίσκεται σε μια κατηφόρα αμφισβήτησης που δεν μπορεί να αλλάξει όσο οι πολιτικές που ακολουθούνται είναι καταστροφικές για τη χώρα την ώρα που η κρίση γιγαντώνεται και ο καπιταλισμός προσπαθεί να πιει την τελευταία σταγόνα αίματος των μεσαίων και χαμηλών εισοδημάτων.
Παρόλα αυτά η εμμονή των καρεκλοκενταύρων δεν έχει τέλος…. Επαναφέρουν τη ρύθμιση που καταψηφίστηκε, τη Δευτέρα στη Βουλή. Αγνοούν  την εκφρασμένη βούληση της πλειοψηφίας και θέλουν να εντάξουν με το ζόρι τα Ταμεία στον ΕΟΠΥΥ!
Χρησιμοποιούν τις γνωστές τακτικές εκβιασμού στους βουλευτές της κυβέρνησης που είπαν «όχι» , πιέζοντας τους στην λογική ότι εάν δεν ψηφίσουν τα μέτρα,  για χάρη των συγκεκριμένων ταμείων θα δημιουργήσουν κρίση στη σχέση με την ευρωζώνη και άλλα τέτοια νόστιμα.
Τα τζιμάνια τα έχουν κανονίσει όλα… Τη ρύθμιση την έχουν εντάξει πια  μαζί με το πολυνομοσχέδιο των prior actions (προαπαιτούμενες ενέργειες οι οποίες περιγράφονται στο μνημόνιο για την αποδέσμευση της δόσης του Ιουλίου), συμπεριλαμβανομένων των εργασιακών…
Οι πολιτικάντηδες το έχουν στήσει καλά το παιχνίδι.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:55