09/12/2019 10:57:37

Συνάντηση γνωριμίας για το «Παζάρι του Βιβλίου»

Συνάντηση γνωριμίας για το «Παζάρι του Βιβλίου» - Media
Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας και ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου σας προσκαλούν σε μία συνάντηση γνωριμίας για το «Παζάρι του Βιβλίου», που διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στη ΔΕΘ (Πύλη ΧΑΝΘ).
 
Η συνάντησή μας θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Νοεμβρίου, 12:00 έως 13:00 στο χώρο λειτουργίας.
 
Εκεί θα έχουμε  τη χαρά να σας ξεναγήσουμε  αλλά και να μιλήσουμε για το βιβλίο και τους δημιουργούς του. Επίσης  για τα προβλήματα των συγγραφέων και των εκδοτών και για τις προοπτικές του βιβλίου.
 
Το παζάρι του Βιβλίου θα διαρκέσει έως την Τρίτη 13 Νοεμβρίου και  λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Στο Παζάρι του Βιβλίου συμμετέχουν 150 εκδότες και  υπάρχουν 500.000 βιβλία με εκπτώσεις που ξεκινούν από 70%. Οι τιμές των βιβλίων αρχίζουν από 0,50 λεπτά. Το 70% των διαθέσιμων βιβλίων έχει τιμή πώλησης κάτω από 3 ευρώ ενώ το 90% κάτω από 5 ευρώ.


Για 20 ημέρες δίνεται μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας  να επιλέξουν βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες  σε απίστευτα χαμηλές τιμές,  στο μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο παζάρι βιβλίου.


 
 
 
 
 
 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.