search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:13
MENU CLOSE

Προϋπολογισμός στον χαμό

02.11.2012 09:40

Τρίτη βράδυ και ενώ στην Ολομέλεια μαινόταν η μάχη του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις, δόθηκε στους δημοσιογράφους ο προϋπολογισμός δαπανών της Βουλής για το 2013 σε μια προφανή προσπάθεια να τύχει περιορισμένης δημοσιότητας.

Τρίτη βράδυ και ενώ στην Ολομέλεια μαινόταν η μάχη του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις, δόθηκε στους δημοσιογράφους ο προϋπολογισμός δαπανών της Βουλής για το 2013 σε μια προφανή προσπάθεια να τύχει περιορισμένης δημοσιότητας. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι το γεγονός ότι ο προϋπολογισμός του Κοινοβουλίου εξακολουθεί να καταρτίζεται με τον ίδιο παρωχημένο τρόπο, που ευνοεί την αδιαφάνεια, πίσω από τυποποιημένες διατυπώσεις του είδους «λοιπές παροχές» και «διάφορες σύνθετες δαπάνες». Το σύνολο των προτεινόμενων πιστώσεων ανέρχεται σε 148.751.000 ευρώ και είναι μειωμένες κατά 22,2 εκατ. ευρώ σε σχέση με πέρυσι, ενώ στους βουλευτές θα διατεθούν 19,3 εκατ. για αποζημιώσεις, που σημαίνει γύρω στο πεντοχίλιαρο τον μήνα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:04