search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:14
MENU CLOSE

Από οργάνωση είμαστε τέλειοι…!

06.11.2012 17:11

Η περιπτωση του διαβόητου Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) θυμίζει το γνωστό ανέκδοτο με το πορνείο.

Η περιπτωση του διαβόητου Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) θυμίζει το γνωστό ανέκδοτο με το πορνείο, όπου ο σοβαροφανής διευθυντής δικαιολογείται στον έκπληκτο πελάτη, ο οποίος δεν βλέπει κορίτσια, λέγοντας: «Από οργάνωση είμαστε τέλειοι! Γυναίκες δεν έχουμε ακόμα…».  Όχι πως μας αρέσει το ξεπούλημα, αλλά δεν μπορεί κανείς να μην σημειώσει ότι στον χρόνο που λειτουργεί το Ταμείο, τα έσοδα που… κατάφερε να βάλει στον τρύπιο κουμπαρά του Δημοσίου ήταν μόλις 1,5 δισ. ευρώ, έχοντας, αντίθετα, εγγράψει υψηλές πιστώσεις ως αμοιβές των ξένων, κυρίως, τραπεζών και νομικών γραφείων που προσέλαβε για συμβούλους.  Η κατάντια των πολιτικών φωστήρων, οι οποίοι δεν μπορούν ούτε καν να ξεπουλήσουν τη χώρα, δεν περιγράφεται!…  Από τα 50 δισ. ευρώ που έφτανε αρχικά το σχετικό πρόγραμμα, υποχώρησε στο δεύτερο μνημόνιο στα 19 δισ. μέχρι το 2015, για να αναπροσαρμοστεί τώρα στα 11 δισ. ευρώ κι αυτά μέχρι το τέλος του 2016, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο ανεκδιήγητος πρόεδρος του Ταμείου Τ. Αθανασόπουλος, που πρόκοψε στη ΔΕΗ…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:14