search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:48
MENU CLOSE

Ανεξάρτητοι Έλληνες: O καθένας με το δράμα του

03.11.2012 12:15
oldphotos11351858634.jpg

Το δικό τους… δράμα φαίνεται ότι βιώνουν το τελευταίο διάστημα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αφού, παρά τα όσα σοβαρά συμβαίνουν στην πολιτική ζωή του τόπου, οι ίδιοι βλέπουν τα δημοσκοπικά τους ποσοστά να συρρικνώνονται.

Το δικό τους… δράμα φαίνεται ότι βιώνουν το τελευταίο διάστημα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αφού, παρά τα όσα σοβαρά συμβαίνουν στην πολιτική ζωή του τόπου, οι ίδιοι βλέπουν τα δημοσκοπικά τους ποσοστά να συρρικνώνονται. Έτσι καθημερινά πλέον διολισθαίνουν σε κινήσεις εντυπωσιασμού προκειμένου να υπενθυμίσουν στο εκλογικό σώμα ότι υπάρχουν.

Ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος φαίνεται να έχει χάσει τον απόλυτο έλεγχο μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, η οποία αναζητά πολιτικό και ιδεολογικό στίγμα. Όπως λένε μάλιστα βουλευτές του κόμματος, εάν οι καταστάσεις δεν ήταν τόσο οριακά κρίσιμες στη χώρα, τα πράγματα θα ήταν αλλιώς και μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Οι περισσότεροι βουλευτές φοβούνται μήπως καταλήξουν σαν τον ΛΑΟΣ, μόνο που γι’ αυτούς δεν θα είναι εύκολο να βρεθεί κομματική στέγη. Έτσι οι γκρίνιες πλέον είναι καθημερινές, αφού εκτός όλων των άλλων αντιλαμβάνονται ότι οι όποιες διαρροές ψηφοφόρων από τα μεγάλα κόμματα βρίσκουν πολιτική στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή.

Υπάρχουν άλλωστε και βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων που δεν κρύβουν τη συμπάθειά τους προς το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα και οι οποίοι πολύ εύκολα θα άνοιγαν την πόρτα για να μετακινηθούν προς την Κουμουνδούρου. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι μετά την ψήφιση των μέτρων εξελίξεις θα έχουμε και στο κόμμα του Πάνου Καμμένου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:47