search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:11
MENU CLOSE

Νίκη με αποδοκιμασίες

04.11.2012 21:47
Νίκη με αποδοκιμασίες - Media

Σε ένα παιχνίδι αντιπροσωπευτικό της ποιότητας της φετινής Σουπερλίγκας, ο κακός στο δεύτερο ημίχρονο Παναθηναϊκός επικράτησε της  αξιόμαχης ΑΕΚ με 1-0.

Σε ένα παιχνίδι αντιπροσωπευτικό της ποιότητας της φετινής Σουπερλίγκας, ο κακός στο δεύτερο ημίχρονο Παναθηναϊκός επικράτησε της  αξιόμαχης ΑΕΚ με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Τοτσέ στο 25ο λεπτό με πολύ όμορφο σουτ, ενώ ήρωας για τους «πράσινους» ήταν ο πιο σταθερός παίκτης τους φέτος, ο τερματοφύλακας Ορέστης Καρνέζης, που απέτρεψε την ισοφάριση από τους «Ενωσίτες» στις καθυστερήσεις.
Το αποτέλεσμα πάντως δεν στάθηκε αρκετό για να αποφευχθούν νέες αποδοκιμασίες μετά τη λήξη για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος όμως όπως δήλωσε αργότερα δεν είδε κάποιον να αποδοκιμάζει…
Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, κοντά στο σταθμό του ηλεκτρικού στον Περισσό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε κι ένας τραυματίας.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας ξεχωρίζει η νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιώνιου με 2-1, αν και όλο το δεύτερο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λαζάρ. Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ πέρασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, αφήνοντας στην τρίτη θέση τον σημερινό του αντίπαλο. Κατά πόδας ακολουθεί ο Αστέρας Τρίπολης που επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, ενώ η SKODA Ξάνθη ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με το 1-0 που έφερε απέναντι στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η βαθμολογία:
Ολυμπιακός                25
ΠΑΟΚ                           20
Πανιώνιος                    18
Αστέρας Τρίπολης      17
Ατρόμητος                   14
Παναθηναϊκός            12
Πλατανιάς                    12
ΟΦΗ                            10
Κέρκυρα                     10
ΠΑΣ Γιάννινα               9
SKODA Ξάνθη           9
Βέροια                         9
Άρης                            7
Πανθρακικός             6
Λεβαδειακός              6
ΑΕΚ                             5

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10