search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:01
MENU CLOSE

Και του χρόνου τα χειρότερα…

07.11.2012 18:04
Και του χρόνου τα χειρότερα… - Media

Ο Αόρατος πόλεμος που μας εξαπέλυσαν παίρνει σάρκα και οστά σήμερα μετά και την ψήφιση των «τελευταίων» μέτρων- που κατά διαβολική σύμπτωση δεν θα είναι τα τελευταία αφού μέσα ο προϋπολογισμός προεξοφλεί ότι το Μάρτιο θα μας κόψουν άλλα 4 δις ευρώ.

Ο Αόρατος πόλεμος που μας εξαπέλυσαν παίρνει σάρκα και οστά σήμερα μετά και την ψήφιση των «τελευταίων» μέτρων- που κατά διαβολική σύμπτωση δεν θα είναι τα τελευταία αφού μέσα ο προϋπολογισμός προεξοφλεί ότι το Μάρτιο θα μας κόψουν άλλα 4 δις ευρώ. Από πού δεν ξέρω αλλά πάντως θα μας τα κόψουνε…
 
Σήμερα η τιμή μας για τη δόση κοστίζει 11,5 .Κοστολογήθηκε η εργασία μας, η υγεία μας  η εκπαίδευσή μας, η εθνική μας κυριαρχία και η κηδεία μας. Τα αποτελέσματα της εκποίησης της αξιοπρέπειάς μας είναι εμφανή…Σε κάθε περίπτωση χρεοκοπία του λαού αλλά και του κράτους!
 
Είναι φανερό ότι με την πολιτική που μας επέβαλε η τρόικα  το χρέος της χώρας που ήταν το 2011 στο ύψος του 170,6% του ΑΕΠ, αντί να μειωθεί… αυξήθηκε στο 175,6% για το 2012!
 
Και να ήταν μόνο αυτό… Στην εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού, το 2013 το δημόσιο χρέος της χώρας μας θα εκτιναχθεί στο… 190% του ΑΕΠ, στο 189,1% για την ακρίβεια! Και μάλιστα το χρέος θα παραμείνει στη γειτονιά του 190% και το 2014 και το 2015 και το 2016 – κι αυτό στην καλύτερη περίπτωση.
 
Ρε παιδιά δεν θέλουμε να σωθούμε άλλο φθάνει… Τα κατεβάσαμε τα παντελόνια!!! Και αν δεν ακούσετε εμάς ακούστε το Bloomberg που λέει «Αν θέλετε να σώσετε την Ελλάδα, σταματήστε να της δανείζετε» γράφει χαρακτηριστικά και εξηγεί πώς η χώρα μας θα μπορέσει έτσι να σωθεί από την πλήρη καταστροφή, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη μέση μιας καταστροφικής κατάρρευσης της παραγωγής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:00