search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:22
MENU CLOSE

Θα έρθω για ένα τέταρτο..

08.02.2010 13:57
oldphotos127167413263.jpg

Τι τραβάνε και αυτοί οι (αναπληρωτές) υπουργοί… Ο Δη­μήτρης Δρούτσας, για παράδειγμα, περίμενε πώς και πώς την επίσκεψη του στη… μητρόπολη και τη συνάντηση του με την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑΧίλαρι Κλίντον.

Τι τραβάνε και αυτοί οι (αναπληρωτές) υπουργοί… Ο Δη­μήτρης Δρούτσας, για παράδειγμα, περίμενε πώς και πώς την επίσκεψη του στη… μητρόπολη και τη συνάντηση του με την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑΧίλαρι Κλίντον. Πριν από την επίσκεψη και για να υπογραμμίσει τη σημασία της, μπορεί να έδωσε και 2ο συνεντεύξεις. Ακούραστος! Παιδεύ­τηκε να κανονίσει την επίσκεψη, πήρε το αεροπλάνο, πέταξε καμιά δεκαριά ώρες, έφτασε στην Ουάσιγκτον, έδωσε μια ακόμη συνέντευξη για τη σημασία της επίσκεψης του και συναντήθηκε με την Αμερικανίδα ΥΠΕΞ, για 15 ολόκληρα λε­πτά!!! Μπορούμε βάσιμα να υποθέσουμε ότι η Αμερικανίδα ΥΠ ΕΞ είπε στον Δ. Δρούτσα ότι «χάρηκε για τη γνωριμία» και ότι τον περιμένει σύντομα σε μια νέα συνάντηση με τον… κηδεμόνα του, υπουργό Εξωτερικών και πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50