search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:23
MENU CLOSE

Επίθεση Χρυσής Αυγής με ρόπαλα σε μέλη της ΚΝΕ

07.11.2012 18:28
Επίθεση Χρυσής Αυγής με ρόπαλα σε μέλη της ΚΝΕ - Media

Επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής δέχτηκαν μέλη της ΚΝΕ όπου καλούσαν μαθητές του ΕΠΑΛ Λαγκαδά Θεσσαλονίκης να συμμετέχουν στη σημερινή απεργία και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.
 

Επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής δέχτηκαν μέλη της ΚΝΕ όπου καλούσαν μαθητές του ΕΠΑΛ Λαγκαδά Θεσσαλονίκης να συμμετέχουν στη σημερινή απεργία και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.
 
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ τα μέλη της Χρυσής Αυγής αρχικά επιτέθηκαν στην ΚΝΕ με γροθιές και ρόπαλα ωστόσο απεργοί εργαζόμενοι που έσπευσαν για βοήθεια κατάφεραν και πήραν τα ρόπαλα από τα μέλη της Χ.Α παρότι οι τελευταίοι τους έβγαλαν μαχαίρια.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ έχει ως εξής:
 
 «Το ΚΚΕ καταγγέλλει την επίθεση τραμπούκων της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής σε μέλη της ΚΝΕ έξω από το ΕΠΑΛ Λαγκαδά όπου καλούσαν τους μαθητές να συμμετέχουν στη σημερινή απεργία και στις συγκεντρώσεις.
 
Η ομάδα των φασιστοειδών, με επικεφαλής γνωστά στελέχη μπράβους της Χρυσής Αυγής Διχταπανίδη και Παναγιωτίδη, αρχικά με βρισιές και απειλές επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν και να διώξουν τα μέλη της ΚΝΕ. Όταν διαπίστωσαν ότι η τρομοκρατία δεν είχε αποτέλεσμα επιτέθηκαν με γροθιές και ρόπαλα.
 
Η συμμορία όμως της Χρυσής Αυγής πήρε την κατάλληλη απάντηση καθώς προς βοήθεια των μελών της ΚΝΕ έσπευσαν απεργοί εργάτες από το εργοστάσιο της ΑΓΝΟ. Οι απεργοί εργάτες κατάφεραν και πήραν από τους μπράβους της Χρυσής Αυγής τα ρόπαλα, δύο ξύλινα και ένα μηχανικό, παρότι αυτοί έβγαλαν μαχαίρια.
 
Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Είναι ένας ύπουλος αντικομμουνιστικός και τρομοκρατικός μηχανισμός που στηρίζεται από το σύστημα και χρησιμοποιείται ενάντια στο εργατικό λαϊκό κίνημα και στους νέους που αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους ενάντια στην ΕΕ και τους εκμεταλλευτές καπιταλιστές.
 
Η απάντηση που τους έδωσαν τα μέλη της ΚΝΕ και οι απεργοί εργάτες δείχνει το πώς ο λαός και η νεολαία μπορούν να απομονώσουν, να αποκαλύψουν και να αντιμετωπίσουν την τρομοκρατική και εγκληματική δράση των ναζιστικών. Η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της. Είναι υπεύθυνη για το αν θα τιμωρηθούν οι τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής. Υπάρχουν όλα τα στοιχεία, τα ονόματα ακόμα και τα αποτυπώματά τους στα ρόπαλα.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:23