search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:38
MENU CLOSE

Κομψές… πιέσεις

15.02.2010 14:10
oldphotos127167501236.jpg

Κοινή επιστολή στην ηγεσία του υπουργείου Άμυνας έστειλαν πριν από μερικές ημέρες οι πρέσβεις της Γερμανίας, της Μεγάλης Βρετανίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, και το θέμα τους ήταν η προώθηση της πώλησης στην Ελλάδα του αεροσκάφους «Γιουροφάιτερ». Οι πρέσβειςχρησιμοποιούν κομψή διπλωματική γλώσσα και υπενθυμίζουν ότι τον Ιανουάριο του 2θοι είχε μονογραφηθεί από τις δύο πλευρές κατ’ αρχήν συμφωνία για αγορά 6ο αεροσκαφών με προαίρεση άλλων 3θ μέσων, ουσιαστικά συμπαραγωγής.

Κοινή επιστολή στην ηγεσία του υπουργείου Άμυνας έστειλαν πριν από μερικές ημέρες οι πρέσβεις της Γερμανίας, της Μεγάλης Βρετανίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, και το θέμα τους ήταν η προώθηση της πώλησης στην Ελλάδα του αεροσκάφους «Γιουροφάιτερ». Οι πρέσβειςχρησιμοποιούν κομψή διπλωματική γλώσσα και υπενθυμίζουν ότι τον Ιανουάριο του 2θοι είχε μονογραφηθεί από τις δύο πλευρές κατ’ αρχήν συμφωνία για αγορά 6ο αεροσκαφών με προαίρεση άλλων 3θ μέσων, ουσιαστικά συμπαραγωγής. Η απόφαση αυτή δεν προχώρησετότε με απόφαση Σημίτη για λόγους οικονομικούς εξαιτίας των Ολυμπιακών Αγώνων. Στο Πεντάγωνο πάντως, που, αν δεν υπήρχε η κρίση, θα ήθελαν…χθες μια αγορά μαχητικών, δεν τολμούν να σκέφτονται προμήθεια αυτήν την εποχή. Βεβαίως, δεν κλείνουν εντελώς τις πόρτες για κανέναν: Τους ακούνε όλους (Ευρωπαίους και Αμερικάνους)…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:38