search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:01
MENU CLOSE

Οι «ατσίδες» και το… Ελληνικό

15.02.2010 14:16
oldphotos127167508875.jpg

Κάθε είδουςεπιχειρηματικά συμφέροντα συγκεντρώνονται στον πολύπαθο χώ­ρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού. Από επενδυτές για την «ελληνική» Disneyland (τεράστιες εγ κατά στάσεις-τέρατα) μέχρι επενδυτές για στούντιο κινη­ματογράφου και από επενδυτές για μεζονέτες μέχρι κέντρα αναψυχής και εστιατό­ρια.

Κάθε είδουςεπιχειρηματικά συμφέροντα συγκεντρώνονται στον πολύπαθο χώ­ρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού. Από επενδυτές για την «ελληνική» Disneyland (τεράστιες εγ κατά στάσεις-τέρατα) μέχρι επενδυτές για στούντιο κινη­ματογράφου και από επενδυτές για μεζονέτες μέχρι κέντρα αναψυχής και εστιατό­ρια. Στο ίδιο διάστημα πυκνώνουν οι «αθώες» φωνές για την πώληση ενός τμήματος του Ελληνικού για να σωθούν άλλες περιοχές της Αθήνας. Μάλιστα το νέο επιχεί­ρημα είναι η δημοσιονομική κρίση που στερεί πόρους για το περιβάλλον. Το βέβαιο είναι ότι όσο και αυτή η κυβέρνηση καθυστερείγια το θέμα του Ελληνικού, οι ατσί­δες τηςεπιχειρηματικής πιάτσας θα αλωνίζουν με την υποστήριξη-πολλές φορές -ιδιαίτερα επώνυμων και με υψηλέςεπαφές διαμεσολαβητών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:01