search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:37
MENU CLOSE

Επίσπευση των ερευνών για τη σύλληψη μελών της ΧΑ

09.11.2012 08:41
Επίσπευση των ερευνών για τη σύλληψη μελών της ΧΑ - Media

Εντολή έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να επισπευστούν οι διαδικασίες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο μελών της Χρυσής Αυγής που κατονομάστηκαν από το ΚΚΕ ότι επιτέθηκαν σε μέλη της ΚΝΕ

Εντολή έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να επισπευστούν οι διαδικασίες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο μελών της Χρυσής Αυγής που κατονομάστηκαν από το ΚΚΕ ότι επιτέθηκαν σε μέλη της ΚΝΕ έξω από το ΕΠΑΛ Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», η εισαγγελία, με αυτεπάγγελτη παρέμβασή της, ζήτησε από το Αστυνομικό Τμήμα Λαγκαδά να επισπεύσει τις διαδικασίες προκειμένου να συλληφθούν οι δράστες της επίθεσης στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Έθνους.
«Η ομάδα των φασιστοειδών, με επικεφαλής γνωστά στελέχη μπράβους της Χρυσής Αυγής Διχταπανίδη και Παναγιωτίδη, αρχικά με βρισιές και απειλές επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν και να διώξουν τα μέλη της ΚΝΕ. Όταν διαπίστωσαν ότι η τρομοκρατία δεν είχε αποτέλεσμα επιτέθηκαν με γροθιές και ρόπαλα» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ μετά το περιστατικό.
Στην Αχαΐα παράλληλα, ο δήμαρχος Ερυμάνθου στην Αχαΐα, Θάνος Καρπής, κατήγγειλε υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής για ξυλοδαρμό του προέδρου της τοπικής κοινότητας Βασιλικού.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, παρεμβαίνοντας σε διένεξη μεταξύ κατοίκων του χωριού Βασιλικό για κτηματικές διαφορές επιτέθηκε στον πρόεδρο της κοινότητας και τον ξυλοκόπησε.
Το συμβάν έληξε με την επέμβαση της Αστυνομίας, το μέλος της Χρυσής Αυγής συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:37