search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:14
MENU CLOSE

Μια παλιά ιστορία…

19.02.2010 14:23
oldphotos127167516748.jpg

Πολύςλόγος τις τελευταίες μέρες για τις συναλλαγές τηςχώρας μας με την Goldman Sachs. Η υπόθεση του 2θοι είναι γνωστή, τουλάχιστον εντός Ελλάδας. Μάλιστα στοίχισε αρκετά στο ΠΑΣΟΚ όταν, ως αξιωματική αντιπολίτευση, έδινε τη μάχη της αποκάλυψης της υπόθεσης των δομημένων ομολόγων που φορτώθηκαν τα ασφαλιστικά ταμεία.

Πολύςλόγος τις τελευταίες μέρες για τις συναλλαγές τηςχώρας μας με την Goldman Sachs. Η υπόθεση του 2θοι είναι γνωστή, τουλάχιστον εντός Ελλάδας. Μάλιστα στοίχισε αρκετά στο ΠΑΣΟΚ όταν, ως αξιωματική αντιπολίτευση, έδινε τη μάχη της αποκάλυψης της υπόθεσης των δομημένων ομολόγων που φορτώθηκαν τα ασφαλιστικά ταμεία. Αλογοσκούφης και Δούκας ανέσυραν από το συρτάρι την υπόθεση και την πλάσαραν ως δομημένο ομόλογο του ΠΑΣΟΚ, φέρνοντας σε αμηχανία τότε την ηγεσία του Κινήματος.Το θέμα επανέρχεται τώρα και μάλιστα από τη Νέα Υόρκη. Είναι πιθανό να εντάσσεται στα γένι κότερα δρώμενα για τα οικονομικά των χωρών της Ευρωζώνης και της διαφάνειας των στοιχείων τους. Είναι πιθανό να είναι η απάντηση στα πολλά λεφτά που κέρδισε ο διεθνής οίκος. Καλά γνωρίζοντες τα της υπόθεσης μιλάνε για κέρδη που μπορεί να φθάνουν και τα 700 εκατ. ευρώ από την αρχική σύμβαση αλλά και όσα ακολούθησαν επί Ν.Δ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07