search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:21
MENU CLOSE

Όχι στο «Μποσκέτο»

19.02.2010 14:25
oldphotos127167518819.jpg

Ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της εταιρείας Restaurart για την περίφημη υπό θέση «Μποσκέτο» στο πάρκο του Ευαγγελισμού κατέθεσαν οι τοπικοί σύλλογοι.
Με μπροστάρισσα τη μηχανικό Αλίκη Στάρα, οι σύλλογοι έκαναν τις προηγούμενες ημέρες «ντου» στον Οργανισμό Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας (ΟΡΣΑ) και τον Δήμο Αθηναίων για να καταγγείλουν την παράνομη κατεδάφιση του «Μποσκέτο». Η ιστορία του «Μποσκέτο» ξεκίνησε όταν το www.topontiki. gr ανακάλυψε ότι κάτι περίεργο τρέχει… στο πάρκο του Ευαγγελισμού.

Ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της εταιρείας Restaurart για την περίφημη υπό θέση «Μποσκέτο» στο πάρκο του Ευαγγελισμού κατέθεσαν οι τοπικοί σύλλογοι.
Με μπροστάρισσα τη μηχανικό Αλίκη Στάρα, οι σύλλογοι έκαναν τις προηγούμενες ημέρες «ντου» στον Οργανισμό Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας (ΟΡΣΑ) και τον Δήμο Αθηναίων για να καταγγείλουν την παράνομη κατεδάφιση του «Μποσκέτο». Η ιστορία του «Μποσκέτο» ξεκίνησε όταν το www.topontiki. gr ανακάλυψε ότι κάτι περίεργο τρέχει… στο πάρκο του Ευαγγελισμού. Το δημοσίευμα ανέφερε ότι κάποιοι προσπαθούν χωρίς άδεια να κατεδαφίσουν το «Μποσκέτο» και να ανυψώσουν πολυώροφο υπερπολυτελές κτίριο για το οποίο (άκουσον! άκουσον!) είχαν άδεια. Λίγες ημέρες αργότερα το «Π» έγγραψε ότι «η πολεοδομία κωφεύει». Τότε υπήρξε μεγάλη αναταραχή στους διαδρόμους της πολεοδομίας και όλοι έψαχναν τους φακέλους της υπόθεσης για να εξετά-σουντοθέμα…

Οι εργασίες όμως συνεχίζονται ακόμα παρά τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων και τις επισκέψεις σε δήμο και ΟΡΣΑ. ΓΓ αυτό τον λόγο οι κάτοικοι αποφάσισαν να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της ιδιοκτήτριας εταιρείας Restaurart, τα οποία θα εκδικαστούν την Παρασκευή ig Φεβρουαρίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:20