search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:22
MENU CLOSE

Ο σκοταδισμός καλά κρατεί…

12.11.2012 18:50

Συνεχίζεται η αναστάτωση που είχε προκληθεί πρόσφατα σε δύο δημοτικά σχολεία του Χαλανδρίου, με αφορμή την αντίδραση γονέων να φοιτήσουν στα σχολεία παιδιά των Ρομά.

Συνεχίζεται η αναστάτωση που είχε προκληθεί πρόσφατα σε δύο δημοτικά σχολεία του Χαλανδρίου, με αφορμή την αντίδραση γονέων να φοιτήσουν στα σχολεία παιδιά των Ρομά. Σε ανακοίνωσή του, ο σύλλογος γονέων χαρακτηρίζει την επιχειρούμενη δημιουργία τάξης παιδιών Ρομά «επικίνδυνη για τα υπόλοιπα παιδιά, σε επίπεδο υγειονομικό». Δεν αρκούνται, όμως, μόνο στα θέματα υγείας, αλλά εγείρουν ζήτημα και «προσωπικής ψυχοσωματικής ασφάλειας», αναφέροντας ως χαρακτηριστικά των παιδιών Ρομά από τη ροπή στη βία έως και τη… σεξουαλική ελευθεριότητα: «Θα φοιτήσουν παιδιά με εντελώς διαφορετική κουλτούρα, νοοτροπία και έκφραση σε όλα τα θέματα και ιδίως βίαιης συμπεριφοράς, σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης ελευθεριότητας από πολύ μικρή ηλικία, παραβατικής δράσης»! Ο σκοταδισμός καλά κρατεί…Συνεχίζεται η αναστάτωση που είχε προκληθεί πρόσφατα σε δύο δημοτικά σχολεία του Χαλανδρίου, με αφορμή την αντίδραση γονέων να φοιτήσουν στα σχολεία παιδιά των Ρομά. Σε ανακοίνωσή του, ο σύλλογος γονέων χαρακτηρίζει την επιχειρούμενη δημιουργία τάξης παιδιών Ρομά «επικίνδυνη για τα υπόλοιπα παιδιά, σε επίπεδο υγειονομικό». Δεν αρκούνται, όμως, μόνο στα θέματα υγείας, αλλά εγείρουν ζήτημα και «προσωπικής ψυχοσωματικής ασφάλειας», αναφέροντας ως χαρακτηριστικά των παιδιών Ρομά από τη ροπή στη βία έως και τη… σεξουαλική ελευθεριότητα: «Θα φοιτήσουν παιδιά με εντελώς διαφορετική κουλτούρα, νοοτροπία και έκφραση σε όλα τα θέματα και ιδίως βίαιης συμπεριφοράς, σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης ελευθεριότητας από πολύ μικρή ηλικία, παραβατικής δράσης»! Ο σκοταδισμός καλά κρατεί…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:21