search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:10
MENU CLOSE

Νέα παράταξη σε ανύπαρκτο δήμο

08.03.2010 15:03
oldphotos127167420035.jpg

Τρέχουν να προλάβουν την «καυτή»δημοτική προεκλογική περίοδο σε Παλλήνη -Γέρακα-Ανθούσα και ίδρυσαν μια νέα παράταξη για έναν δήμο που δεν υπάρχει… «Ηγέτης»της παράταξης που ονομάζεται «Διαδημοτική Προοδευτική Παράταξη» για τον ενοποιημένο Δήμο Παλλήνης – Γέρακα – Ανθούσας είναι ο πρώην γ.γ. Αθλητισμού την περίοδο 2000-2004 και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος’Εξαρχος.

Τρέχουν να προλάβουν την «καυτή»δημοτική προεκλογική περίοδο σε Παλλήνη -Γέρακα-Ανθούσα και ίδρυσαν μια νέα παράταξη για έναν δήμο που δεν υπάρχει… «Ηγέτης»της παράταξης που ονομάζεται «Διαδημοτική Προοδευτική Παράταξη» για τον ενοποιημένο Δήμο Παλλήνης – Γέρακα – Ανθούσας είναι ο πρώην γ.γ. Αθλητισμού την περίοδο 2000-2004 και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος’Εξαρχος. Η παράταξη δημιουργήθηκε όμως για έναν δήμοόπου παρά τις έντονες εικασίες επίσημα μέχρι στιγμής δεν υπάρχει.Το μόνο που είναι γνωστό μέχρι σήμερα είναι οι προτάσεις των τοπικών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση. Φαίνεται λοιπόν ότι κάποιοι τρέχουν να πάρουν τη μερίδα του λέοντος από τα Μεσόγεια και δεν περιμένουν να ξεκινήσει ούτε οδιάλογος… Αρε καημένε Καλλικράτη, τι έχεις να δεις ακόμα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:10