search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:06
MENU CLOSE

Μηδέν σε όλα

13.11.2012 07:09
Μηδέν σε όλα - Media

Για ακόμα ένα ματς ο Παναθηναϊκός δεν ήταν η γνωστή ομάδα που τέτοια ματς όπως αυτό με αντίπαλο την Κέρκυρα τα «καθάριζε» εύκολα.

Για ακόμα ένα ματς ο Παναθηναϊκός δεν ήταν η γνωστή ομάδα που τέτοια ματς όπως αυτό με αντίπαλο την Κέρκυρα τα «καθάριζε» εύκολα. Όντας εντελώς ακίνδυνος επιθετικά, δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι περισσότερο από τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 0-0 στο νησί των Φαιάκων, ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «πράσινοι» σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού εμφάνισαν τα ίδια ακριβώς στοιχεία που διακρίνουν το παιχνίδι τους από το ξεκίνημα της περιόδου. Ανούσια κατοχή της μπάλας, πολλά λάθη μετά τη δεύτερη-τρίτη πάσα και επιθετικά…μηδέν φάσεις.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη, ήταν σαφώς πιο απειλητικοί, περιμένοντας να βγάλουν φάσεις στην κόντρα χωρίς να καταφέρουν όμως τη δημιουργία της «μεγάλης» ευκαιρίας. Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης πως η σημαντικότερη (και μόνη) ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό έγινε στο 87ο λεπτό με σουτ του Κουίνσι που μπλόκαρε ο γκολκίπερ των Φαιάκων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:05