search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:44
MENU CLOSE

«Αποδοκιμάζει» η ΔΗΜΑΡ Βουδούρη και Μουτσινά

13.11.2012 17:42
«Αποδοκιμάζει» η ΔΗΜΑΡ Βουδούρη και Μουτσινά - Media

Η ΔΗΜΑΡ κατά την αποψινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής αποδοκίμασε πολιτικά τους δύο βουλευτές, Οδ.Βουδούρη και Π.Μουτσινά που διαφοροποιήθηκαν από την επίσημη θέση κατά τις πρόσφατες ψηφοφορίες στη Βουλή.

Η ΔΗΜΑΡ κατά την αποψινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής αποδοκίμασε πολιτικά τους δύο βουλευτές, Οδ.Βουδούρη και Π.Μουτσινά που διαφοροποιήθηκαν από την επίσημη θέση κατά τις πρόσφατες ψηφοφορίες στη Βουλή.
 
Στην ανακοίνωση των αποφάσεων της Επιτροπής τονίζεται ότι οι δύο βουλευτές δεν υπηρετούν τη συλλογικότητα της Δημοκρατικής Αριστεράς και πως οι στάση τους συνιστά πολιτική παραβίαση των αποφάσεων του κόμματος.
 
Κατά τη συνεδρίαση ο Φώτης Κουβέλης μίλησε για σεβασμό των συλλογικών διαδικασιών, αποδοκιμάζοντας  όσους βουλευτές και στελέχη περιφρονούν τις συλλογικές αποφάσεις των οργάνων.
 
«Υπερασπίζομαι τις συλλογικές διαδικασίες, σέβομαι τις απόψεις και το δικαίωμα της μειοψηφίας να τις εκφράζει, αλλά πολιτικά αποδοκιμάζω συμπεριφορές που περιφρονούν το κόμμα, που δεν υπηρετούν ούτε τις συλλογικές αποφάσεις, ούτε το δικαίωμα στη μειοψηφία και εξ αντικειμένου προσβάλλουν το κόμμα. Εάν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά, είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε», είπε ο κ. Κουβέλης.
 
Μετά την τοποθέτηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, ξέσπασε φραστική αντιπαράθεση μεταξύ του κ. Βουδούρη και των κυρίων Μαργαρίτη και Χατζησωκράτη.
Εν όψει της συνεδρίασης, ο Νίκος Μπίστης είχε καλέσει τους δύο βουλευτές να αποχωρήσουν από τη Δημοκρατική Αριστερά. «Δεν είναι δυνατό να προπαγανδίζεις τη στρατηγική άλλου κόμματος και να κάθεσαι στο κόμμα σου», ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΙ.

Οι δύο βουλευτές καταψήφισαν τόσο τα νέα επώδυνα μέτρα όσο και τον προϋπολογισμό. Στη μεν πρώτη ψηφοφορία η ΔΗΜΑΡ είχε αποφασίσει να ψηφίσει «παρών», στη δε δεύτερη «ναι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10