search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:04
MENU CLOSE

«Όχι» στην άρση ασυλίας Σηφουνάκη λέει η Επιτροπή

13.11.2012 18:56
«Όχι» στην άρση ασυλίας Σηφουνάκη λέει η Επιτροπή - Media

Την απόρριψη του αιτήματος της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Ν. Σηφουνάκη μετά από μήνυση για κακοδιαχείριση δωρεάς που είχε καταθέσει ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος, προτείνει η Επιτροπή της Βουλής.

Την απόρριψη του αιτήματος της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Νίκου Σηφουνάκη μετά από μήνυση για κακοδιαχείριση δωρεάς που είχε καταθέσει εναντίον του ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος, προτείνει η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας της Βουλής.

Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας έκανε λόγο για κακοδιαχείριση δωρεάς 50 εκατ. ευρώ που είχε καταθέσει για τους πυρόπληκτους της Σάμου, την εποχή που ο κ. Σηφουνάκης ήταν υφυπουργός Υποδομών.

Την ίδια ώρα η Επιτροπή έδωσε το «πράσινο φως» για την άρση της ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ Αθανάσιου Νταβλούρου.

Σε βάρος του βουλευτή εκκρεμεί μήνυση που έχει καταθέσει ο πρώην Λιμενάρχης Πάτρας, Απόστολος Λιούρδης, ισχυριζόμενος πως ο κ. Νταβλούρος, με την ιδιότητα του αστυνομικούδιευθυντή Πατρών, είχε εκβιάσει συλληφθέντες λαθρομετανάστες ώστε να υποδείξουν τον κ. Λιούρδη ως συμμέτοχο στο κύκλωμα της διακίνησής τους.

Οι δύο αποφάσεις θα τεθούν προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής την επόμενη εβδομάδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:03