search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:37
MENU CLOSE

Και πληρώνει και ο πολίτης-θύμα!

14.11.2012 10:05
Και πληρώνει και ο πολίτης-θύμα! - Media

Παρέλαβαν ένα χρέος το οποίο ήταν στο 120% του ΑΕΠ και το έφτασαν στο 180%  σε τρία χρόνια. 

Παρέλαβαν ένα χρέος το οποίο ήταν στο 120% του ΑΕΠ και το έφτασαν στο 180%  σε τρία χρόνια. Εδώ και μήνες διαπραγματευόταν με την κυβέρνηση τη λήψη ενός πακέτου περικοπών ύψους 13-16 δις. Ψηφίστηκε και αυτό από τη Βουλή. Είναι φανερό ότι ήξεραν από την αρχή ότι ακόμη και αυτά τα μέτρα να πάρουμε δεν πρόκειται η χώρα να δει φως στο τούνελ!!!
 
Τώρα το παίζουν ότι έχουν διχογνωμία τα μέλη της Τρόϊκα  και της Ε.Ε για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους μας . Είναι φανερό ότι όλα τα σχεδίασαν έτσι στο γόνατο γιατί ούτως ή άλλως δεν τους ενδιέφερε το μέλλον των ανθρώπων αυτής της χώρας, παρά μόνο το δικού τους κέρδος.
 
Και συνεχίζουν ακάθεκτοι  να μας επιβάλουν ειδικούς  νόμους (φυσικά υπέρ των "επενδυτών") ,ειδικά καθεστώτα εθνικά επικίνδυνα, με λειτουργικές μεθόδους που ελάχιστα απέχουν από όσα ίσχυαν στο Νταχάου και στα άλλα στρατόπεδα του Γ' Ράιχ.
Και έχουν και το θράσος να μας λένε, τώρα, πως παρά τα δυο μνημόνια και τις  επώδυνες θυσίες που έχει υποστεί ο ελληνικός λαός, τελικά το 2020 το χρέος μας δεν θα πέσει στο 120% , άρα δεν θα είναι βιώσιμο!
 
Όμως, αφού το χρέος δεν είναι βιώσιμο, με βάση ποιές παραδοχές  η Τρόϊκα επέμενε στη λήψη  συγκεκριμένων μέτρων;
 Και εμείς πλέον έχουμε εγκλωβιστεί στο επωδύνως διλημματικό αδιέξοδο του «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα». Είμαστε πλέον ιστορικά ερείπια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:36