search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:19
MENU CLOSE

Πάλι της μόδας η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

15.11.2012 18:33

Παραδόθηκε στον υπουργό Παιδείας το πόρισμα της ομάδας επιστημόνων για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, προκαλώντας την έντονη αντίδραση ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, καθώς δεν υπήρξε ενημέρωση και συνεργασία με τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Παραδόθηκε στον υπουργό Παιδείας το πόρισμα της ομάδας επιστημόνων για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, προκαλώντας την έντονη αντίδραση ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, καθώς δεν υπήρξε ενημέρωση και συνεργασία με τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση. Να θυμίσουμε ότι το θέμα της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών είχε τεθεί επί υπουργίας Γερ. Αρσένη, με την «περίφημη» εκπαιδευτική του μεταρρύθμιση, την οποία ανέλαβαν στη συνέχεια να… ξηλώσουν σαν πουλόβερ – με πρώτους τους συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ – οι επόμενοι υπουργοί Παιδείας. Και να ήταν μόνον αυτό; Ουσιαστικά, η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών εκκρεμεί από το 1987 και αποτελεί την αιτία παραίτησης του τότε υπουργού Παιδείας Αντώνη Τρίτση! Η σημερινή πρόταση, που εστάλη στον Κ. Αρβανιτόπουλο και ετέθη από χθες έως και τις 20 του μήνα σε διαβούλευση, προβλέπει ότι ο σχολικός σύμβουλος και ο διευθυντής θα αξιολογούν και θα κρίνουν το έργο των εκπαιδευτικών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:17