search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:53
MENU CLOSE

«Άκυρη» η βόμβα στο Νομισματοκοπείο

31.03.2010 09:21
«Άκυρη» η βόμβα στο Νομισματοκοπείο  - Media

Αναστάτωση προκάλεσε τις πρώτες πρωινές ώρες ένας μαύρος σάκος που βρέθηκε λίγοστην είσοδο του μετρό «Νομισματοκοπείο» κοντά στον ανελκυστήρα. Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί της αστυνομίας ενώ διακόπηκε  η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Μεσογείων, από Νομισματοκοπείο έως και την πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Αναστάτωση προκάλεσε τις πρώτες πρωινές ώρες ένας μαύρος σάκος που βρέθηκε λίγοστην είσοδο του μετρό «Νομισματοκοπείο» κοντά στον ανελκυστήρα.

Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί της αστυνομίας ενώ διακόπηκε  η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Μεσογείων, από Νομισματοκοπείο έως και την πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Μετά τον έλεγχο οι πυροτεχνουργοί διαπίστωσαν ότι μέσα στον σάκο υπήρχαν παλιά ρούχα και όχι βόμβα.

Η  «επιχείρηση» κράτησε μισή ώρα ενώ προκλήθηκε ένας μικρός πανικός στους κατοίκους και στους εκατοντάδες πολίτες  που εκείνη την ώρα πήγαιναν στην δουλειά τους.

Τα δρομολόγια του μετρό  πλέον γίνονταν κανονικά χωρίς καμία διακοπή ενώ έχει ομαλοποιηθεί και η κίνηση στη Μεσογείων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:53