search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:05
MENU CLOSE

Από σχέδια κατά της φοροδιαφυγής άλλο τίποτα

18.11.2012 22:00

Στο στόχαστρο των φορολογικών αρχών μπήκαν οι off-shore εταιρείες που έχουν εντοπιστεί από τις εφορίες Κρανιδίου και Κύμης.

Στο στόχαστρο των φορολογικών αρχών μπήκαν οι off-shore εταιρείες που έχουν εντοπιστεί από τις εφορίες Κρανιδίου και Κύμης. Μάλιστα, για τον σκοπό αυτόν, μετακινήθηκαν περίπου 150 ελεγκτές από τις δύο εφορίες στη ΔΟΥ Μεγάλων Επιχειρήσεων και στο Διαπεριφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο (ΔΕΚ) Αττικής, με στόχο να προχωρήσουν γρήγορα τους ελέγχους των μεγάλων επιχειρήσεων, οι οποίες υπολογίζεται ότι εισφέρουν το 40% των εσόδων του κράτους! Μακάρι, διότι όλο σχέδια ακούμε, αλλά ευρώ δεν βλέπουμε…

Στον αντίποδα όλων αυτών των σχεδίων οι συγχωνεύσεις των εφοριών και η αποδυνάμωση τους. Χαράς ευαγγέλια μαθαίνουμε για διάφορους επιτήδειους που… προτιμούν να φοροδιαφεύγουν σε δημοφιλή νησιά, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη. Κι αυτό γιατί με τις συγχωνεύσεις και το κλείσιμο εφοριών έμεινε μόνο μία εφορία για όλες τις Κυκλάδες. Θα μεγαλουργήσουν οι φοροφυγάδες το καλοκαίρι!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33