search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:44
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Δεν φοβάμαι το θάνατο

17.11.2012 14:22
Μητσοτάκης: Δεν φοβάμαι το θάνατο - Media

Για το θάνατο επέλεξε να μιλήσει ο 94χρονος πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τονίζοντας ότι δεν τον φοβάται και ότι είναι απόλυτα προετοιμασμένος.

Για το θάνατο επέλεξε να μιλήσει ο 94χρονος πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τονίζοντας ότι δεν τον φοβάται και ότι είναι απόλυτα προετοιμασμένος.
 
«Εμένα η μεγάλη επιθυμία τώρα και γι' αυτό παρακαλώ τον Θεό είναι να πεθάνω όρθιος. Δεν φοβήθηκα ποτέ τον θάνατο και ούτε τον φοβάμαι. Είμαι απόλυτα προετοιμασμένος» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης σε κοινή συνέντευξη με τον γιατρό του κ. Σωτήρη Ράπτη στην εφημερίδα «Τα Νέα».

«Δυστυχώς, η Μαρίκα προηγήθηκε από μένα, δεν το περίμενα. Περίμενα ότι θα έρθει δεύτερη», πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός.

Τέλος αναφέρει ότι τον περιμένει και αυτόν «το μικρό ταπεινό νεκροταφείο που έχει δεχθεί ήδη τη Μαρίκα, με θαυμάσια θέα» υπογραμμίζοντας ότι «όλα τα πράγματα έχουν το τέλος τους, δεν υπάρχει αμφιβολία γι΄ αυτό. Αγαπώ τη ζωή και όσο ζήσω θέλω να είμαι υγιής. Προσωπικά, δόξα τω Θεώ, είχα μια μακρά ζωή, δεν μπορώ να παραπονούμαι…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15