search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:49
MENU CLOSE

Επιτέλους ησυχία…

15.03.2010 10:58
oldphotos127167454689.jpg

Φρένο στην ασύδοτη λειτουργία των μπαρ – εστιατορίων επιχειρεί, παρά τις αντιδράσεις, ο Δήμος της Αθήνας, περικόπτοντας το ωράριο λειτουργίας της μουσικής. Το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου ενέκρινε κατά πλειοψηφία την περικοπή κατά δύο ώρες του ωραρίου λειτουργίας μουσικής των καταστη­μάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Φρένο στην ασύδοτη λειτουργία των μπαρ – εστιατορίων επιχειρεί, παρά τις αντιδράσεις, ο Δήμος της Αθήνας, περικόπτοντας το ωράριο λειτουργίας της μουσικής. Το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου ενέκρινε κατά πλειοψηφία την περικοπή κατά δύο ώρες του ωραρίου λειτουργίας μουσικής των καταστη­μάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Σύμφωνα μάλιστα με την απόφαση, η παράταση μουσικής που θα χορηγηθεί στα καταστήματα θα ισχύει μέχρι τις3ΐ Δεκεμβρίου 2θΐο και θα δίνεται μόνο σε όσα διαθέτουν κλειστούς και όχι ανοικτούς χώρους. Κάτοικοι και τοπικοί φορείς, οι οποίοι είχαν αντιδράσει εντόνως την προηγούμενη περίοδο, παραβρέθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμ­βουλίου κρατώντας πανό και τελικά απέσπασαν μια μικρή κατάκτηση. Κρατούν όμως τις επιφυλάξεις τους διότι, όπως τονίζουν, «όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:48